Miley Cyrus susține că este „pansexuală”. Ce semnifică acest termen

theworst
Foto: PC: narcity.com

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus continuă şirul de dezvăluiri şi momente inedite cu o afirmaţie făcută în cadrul unui interviu pentru ediţia britanică a revistei Elle, scrie Mediafax.ro.

„Sunt foarte deschisă în legătură cu acest aspect: Sunt pansexuală”, a mărturisit vedeta care apare pe coperta ediţiei din octombrie a revistei Elle UK.

„Nu sunt, însă, într-o relaţie. Am 22 de ani, merg la întâlniri, dar îmi schimb stilul la fiecare două săptămâni, cu atât mai mult persoana cu care sunt împreună”, a continuat cântăreaţa.

Termenul de pansexualitate, sau omnisexualitate, este definit neoficial drept o atracţie sexuală sau emoţională resimţită faţă de orice persoană, indiferent de sexul biologic sau identitatea sexuală a acesteia.

Spre deosebire de bisexualitate, unde persoanele sunt atrase atât de femei, cât şi de bărbaţi, pansexualitatea „extinde” atracţia şi la transsexuali, androgini sau alte genuri.

Miley Cyrus urmează să prezinte pe 30 august Gala MTV Video Music Awards 2015 care va avea loc la Microsoft Theater din Los Angeles. Gala VMA, care premiază artişti din lumea întreagă pentru realizări deosebite în domeniul producţiei de videoclipuri, a fost marcată de numeroase momente insolite în trecutul ei.

Cântăreaţa Miley Cyrus a şocat publicul la ediţia din 2013 a galei, organizată la New York, iar evoluţia ei de pe scenă alături de Robin Thicke, cu care a interpretat piesa „Blurred Lines”, în care au abundat mişcările lascive şi mesajele cu tentă sexuală, a ţinut prima pagină a presei internaţionale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente