(video) „Eu am o idee” – spotul ce îndeamnă agricultorii să se unească pentru a obține un grant

Безымянный
Foto: PC: captură foto YouTube

Proiectul Băncii Mondiale Agricultura Competitivă în Moldova lansează un nou spot video promoțional „Eu am o idee”, care vine să îndemne agricultorii să-și unească eforturile în crearea cooperativelor de întreprinzători agricoli și să aplice la Programul de granturi investiționale „Acces la piețele de desfacere”, apelul următor al căruia va fi anunțat în septembrie 2015.

Acesta este cel de-al doilea spot promoțional creat în cadrul campaniei de promovare a proiectului MAC-P, cel de întâi fiind lansat pe 20 iulie 2015. Conform conceptului campaniei de comunicare, spoturile create vin să susțină sectorul horticol din Republica Moldova atât din perspectiva producerii, cât și a consumului.

Primul spot promova consumul de fructe și legume moldovenești de către noi toți. Cel de al doilea, vine să convingă agricultorii în necesitatea schimbării statutului de „concurenți” în „parteneri”, să-și unească eforturile, pentru a crea o afacere prosperă pe viitor, care să satisfacă cerințele pieții – „Împreună vor putea construi un frigider, instala o linie de sortare, iar din mici agricultori vor deveni mari”, se menționează în spot.

Începând cu 25 august 2015 și până în octombrie curent, spotul va fi difuzat la mai mule posturi TV din țară.

Spoturile video din cadrul campaniei de comunicare a proiectului MAC-P sunt create de echipa atelierului „Sergiu Prodan PR & Publicitate”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente