Foto Instant – un proiect unic în Moldova ce oferă poze la evenimente în 20 de secunde

11183466_1624309884475649_1545177951823373093_n
Foto: PC: Facebook/Foto-Instant.md

Echipa Foto Instant ține să vă prezinte un proiect inedit pentru Republica Moldova, o idee proaspătă și originală, crescută în inima unui fotograf creativ, Alex Iordache și echipa sa.

FotoInstant este o modalitate distractivă și frumoasă de a-ți pofti oaspeții în ziua marelui eveniment cu poze făcute instantaneu, care păstrează cele mai frumoase amintiri ale sărbătorii în fotografii polaroid. Este un proiect ambițios, care își propune ieșirea din rutina evenimentelor tradiționale și oferă ocazia de a impresiona invitații cu surprize absolut unice.

 

PC: Facebook/Foto-Instant.md
PC: Facebook/Foto-Instant.md

„Noi punem la dispoziție un fotograf profesionist și creativ, care nu doar va transpune feeria sărbătorii în fotografii, dar și va aduce multe zâmbete și voie bună tuturor invitaților. Acesta va capta cele mai speciale momente ale evenimentului și va imprima pozele instantaneu, timp de 20 de secunde. Cu atât mai mult, acestea pot fi personalizate cu un marker special, lăsând un mesaj semnificativ pentru cei prezenți la eveniment.”

 

PC: Facebook/Foto-Instant.md
PC: Facebook/Foto-Instant.md

De ce FotoInstant? Pentru că este un produs absolut nou pe piața autohtonă, economisește bani și timp, te scutește de orice griji în timpul evenimentului și garantează o atmosferă de neuitat oricărui eveniment.

 

PC: Facebook/Foto-Instant.md
PC: Facebook/Foto-Instant.md

„Suntem siguri că ideea unui astfel de proiect are o platformă promițătoare de creștere în Republica Moldova, tocmai de aceea tindem să îl aducem în inimile celor dornici de impresii.”

Vezi pagina echipei pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente