(foto) Prispă, Dor și Horă: Cum arată noul oficiu Endava din Chișinău, ce oferă noi locuri de muncă pentru IT-știi talentați

Endava_new
Foto: Noul oficiu Endava

Endava, una din companiile de top de servicii IT din Europa, a deschis, pe 12 august, un nou oficiu la Chișinău.

Evenimentul de lansare a început cu prezentarea succeselor de până acum ale companiei şi a intenţiilor pentru următoarea perioadă. Kumail Jetha, Directorul General Endava Chișinău, a anunţat, în timpul evenimentului, că odată cu deschiderea noului oficiu, Endava începe recrutarea a 100 de IT-şti, atât profesionişti cu experienţă, cât şi absolvenţi IT talentaţi.

 

Kumail Jetha

Apoi, Kumail Jetha, Directorul General Endava Chișinău, împreună cu Phil Batson, Ambasadorul Marii Britanii la Chișinău, au tăiat panglica. A urmat un tur al oficiului.

 

Endava
Tăierea panglicii

Noul oficiu, situat în centrul oraşului, în clădirea NBC (National Business Center), pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi, este decorat conform noilor standarde ale companiei la nivel de grup. Facilităţile includ cinci săli de conferinţe şi zone de relaxare.

Toate sălile din noul oficiu au denumiri inspirate din cultura Moldovei. De exemplu, sălile de conferinţe se numesc Şezătoare, Hora, Dor, Casa Mare şi Vatra, iar zona de relaxare a fost numită Prispa.

 

Endava

Surpriza evenimentului au fost muzicienii din Chișinău Youth Orchestra, în componenţă redusă, care au interpretat în stil clasic fragmente din soundtrack-ul filmului „Piraţii din Caraibe”, a serialului „Game of Thrones”, „Wake me up” de Avicii etc.

 

Chisinau Youth Orchestra
Chisinau Youth Orchestra

Endava a fost fondată acum 15 ani, având origini într-o companie din Moldova. La nivel de grup, Endava are acum peste 2.250 de angajaţi în cele 12 birouri ale sale deschise în șapte ţări, iar în Chișinău are acum 350 de angajaţi.

 

Endava
Endava

Deschiderea noului oficiu este o etapă importantă în dezvoltarea centrului de livrare Endava din Chişinău, dar şi a sectorului IT din Moldova, pentru că oferă oportunităţi de carieră pentru oamenii noi care se alătură echipei, dar şi perspective de avansare în carieră pentru angajaţii actuali ai Endava, care au şansa de a lucra pentru clienţi mari, companii internaţionale din Marea Britanie, SUA şi Germania.

 

Hora – Meeting Room
Șezătoare – Meeting Room
Endava
Endava
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente