(foto) Te îmbraci după cum simți! „Abstract” – modelul de haine făcute după emoțiile oamenilor

abstract_1
Foto: PC: juliehelleseriksen.com

Trei studente daneze la design, Bjørn Karmann , Kristine Boesen și Julie Helles Eriksen au format un concept în care îmbină emoțiile oamenilor în haine unice.

În prezent, conceptul „Abstract” este prezentat la Săptămâna Modei de la Copenhaga, scrie vice.com.

Pentru a crea tiparul, fetele folosesc trei seturi de informații și o grilă care se mulează pe el. Grila e făcută din 26 de coloane, fiecare coloană reprezintă o literă a alfabetului. Primul set de informații e povestea în sine. Când se scrie un cuvânt, de exemplu, abstract – programul generează niște „blocuri” în coloane, în poziția A, B, C, R, T și S.

 

PC: juliehelleseriksen.com
PC: juliehelleseriksen.com

Fiecare linie verticală devine o imagine cuvânt, o poveste care are o sută de cuvinte generează o sută de linii de model. Al doilea set de informații vine de la camera web, care controlează culoarea „blocurilor”. Un algoritm încearcă să-și dea seama dacă persoana este fericită, tristă, surprinsă, nervoasă, neutră sau chiar speriată.

 

PC: juliehelleseriksen.com

De exemplu, dacă faci o față fericită în timp ce se scrie povestea, va fi generată o culoare caldă. Al treilea set de informații e colectat din analizarea ritmului cu care e tastată povestea. Dacă persoana scrie încet, repede sau face pauze, asta se va vedea și pe model. Totul se întâmplă în timp real și oferă persoanei un feedback direct despre cum va arăta modelul, când scrie.

 

PC: juliehelleseriksen.com

Tinerele spun că prin acest proiect vor să le ofere clienților o experiență în care iau parte la procesul de design și în care își pot spune povestea unică prin hainele pe care le poartă.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente