Recomandări de evenimente pentru miercuri, 5 august

hn4t1q-l-610×610-hat-summer-girl-cute-floppy+hat-floppy-spring-hot-sun+hat-sun-straw-pretty-sunsmart-straw+hat
Foto: PC: wheretoget.it

Vara continuă, iar distracțiile și evenimentele nu te lasă să te plictisești. Ziua de miercuri, 5 august, te invită la plimbări, workshopuri, jocuri intelectuale, chiar și la un casting.

#1. CHIȘINĂUL accesibil pentru TOȚI, ora 9.00

Alege traseul tău și mergi pe străzile orașului, testând clădirile publice. Solicită autorităților să asigure accesibilitate pentru toți, să înceteze a mima accesibilitatea cheltuind banii publici, fără rost, pe rampe și trotuare impracticabile.

Detalii: #diez, Facebook

 

#2. ADA 25th Anniversary Event: Global Virtual Comedy Club, ora 14.00

Cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a adoptării legii cu privire la americanii cu handicap (ADA), Centrul American de Resurse va ecraniza Clubul virtual de comedie la nivel mondial cu Centrul Kennedy și Consilierul special pentru drepturile internaționale ale persoanelor cu handicap, Judith Heumann.

Evenimentul îl va avea în prim-plan pe comedianul Josh Blue, care a câștigat show-ul televizat american „Last Comic Standing” în 2006. El aduce o perspectivă nouă asupra drepturilor persoanelor cu handicap, venind cu un mesaj care în primul rând se referă la oameni și abia în al doilea rând la invaliditate.

Unde: str. Alexe Mateevici, nr. 75
Detalii: Facebook

 

#3. ACADEMIA ORATORILOR, ora 15.00

Academia oratorilor este un proiect de dezvoltare dedicat studenților. Proiectul are ca scop inducerea tinerilor în comunicare și oratorie, ce este o calitate esențială atât la universitate, cât și în societate. Completează formularul, ca să-ți rezervi loc.

Unde: str. Alexandru cel Bun, nr. 99
Detalii: Facebook

 

#4. Workshop GRATUIT pentru mămici „Încetarea alăptării”, ora 16.30

Consultantele Mămica Alăptează te așteaptă la un workshop dedicat încetării alăptării, unde mămicile vor afla cum să termine alăptarea fără traume pentru copil și pentru propriul corp.

Intrarea se face în bază de bilete care se distribuie gratuit la Tucano Coffe Brasil. Numărul de locuri este limitat.

Unde: „Tucano Coffe”, str. Alexandru cel Bun, nr. 91A
Detalii: Facebook

 

#5. Peace Road 2015, ora 17.00

Toți doritorii sunt invitați în preajma Teatrului Verde (Valea Morilor) cu bicicleta (dacă ai una).
Evenimentul face parte din inițiativa mondială de comemorare a dlui Moon Sun Myung și proiectului de pace – traseului mondial care ar uni toate continentele și popoarele.

Detalii: Facebook

 

#6. CASTING, ora 18.00

Domnișoarele sunt invitate să participe la un casting organizat pentru o agenție ce se ocupă de organizarea evenimentelor în localurile orașului.

P.S.: Dacă ai o prietenă înaltă și draguță, atunci veniți împreună!
Dress Code: O rochiță elegantă, tocuri, puțin machiaj și un zâmbet plăcut pe față.
Unde: „San Remo”, bd. Dacia, nr. 47/6
Detalii: Facebook

 

#7. IQuiz[RU]-168, ora 20.00

IQuiz[RU] este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor.

Unde: „Pizza Celentano”, bd. Mircea cel Bătrân, nr. 4/6
Preț: 300 de lei per echipă
Detalii: Facebook, cq.md

 

#8. CooKing Workshop cu IRINA URESCU =), ora 21.00

Ești invitat/-ă la un cooking workshop cu Irina Urescu – bucătar-șef. Ea iți va arăta o altă perspectivă asupra gătitului, după rețete simple, folosind numai ingrediente autohtone, proaspete și naturale.

De ce nu? E un bun pretext de socializare, o lecție de cooking ca între prieteni, în urma căreia cunoștințele tale culinare se vor îmbogăți cu câteva rețete și idei originale, pe care mai apoi le poți pune în practică acasă, în familie.

Lecțiile se vor desfășura pe 5, 12, și 19 august 2015, timp de 2-4 ore. Numărul minim de participanți este 10. Lecțiile vor conține o rețetă de conservă pentru anotimp mai friguros. Vei avea amenajat propriul tău atelier de gătit, cu plită electrică, ustensile și toate ingredientele de care vei avea nevoie.

Unde: „Oliva”, bd. Decebal, nr. 139
Preț: 150 de lei
Detalii: Facebook, 069177568

#diez îți dorește o zi de miercuri formidabilă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente