Festivalul GUSTAR, programat pentru vara acestui an, se amână

gustar
Foto: Gustar, Moldova. PC: Facebook/Gustar

Ediția a VI-a a festivalului internațional GUSTAR, programată pentru vara acestui an, în perioada 22-23 august, se amână. Motivul care a determinat organizatorii evenimentului să ia aceasta decizie este condiționat de schimbarea locului desfășurării festivalului.

Prin urmare, organizarea spațiului nou care va găzdui evenimentul necesită o perioadă de timp. Pentru anul viitor, ne dorim un concept nou de desfășurare a festivalul, care să reconfirme adevărata sa valoare. Ne bucură că sunteți alături de noi. Vă mulțumim! Ne revedem în 2016”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook.

Gustar Music Festival s-a născut în anul 2010 și a reușit, în cei cinci ani de existență, să devină cel mai mare festival din Republica Moldova, fiind recunoscut și recomandat la nivel internațional. Considerat un adevărat obiectiv turistic estival, Gustar a adus în țară turiști din toate colțurile lumii, devenind una dintre destinațiile preferate, grație diversității culturale promovate.

Festivalul Gustar, care s-a organizat anual în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, a adunat o audiență de aproximativ 10.000 de spectatori la fiecare ediție.

 

PC: Gustar
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente