Social media, domeniul care are din ce în ce mai multă influență asupra marketingului digital anume prin aspectul său de a aduce împreună canalele de comunicare dedicate interacțiunii, distribuirii de conținut și colaborării dintre acestea. Social media nu ar funcționa fără un manager bun, iată de ce echipa #diez a apelat la un manager de social media pentru a afla care îi sunt preferințele în materie de muzică, mai ales în cea care-l ajută să lucreze mai bine.

Sașa Florea este social media manager la Agenția Digitală „Granat” de puțin peste doi ani și mereu încearcă să aducă ceva inovativ și personal în domeniu. Iată de ce el își amplifică productivitatea cu muzica pe care o ascultă.

„Eu, în ultimul timp, mi-am creat un obicei cam bizar. Pentru a-mi concentra atenția, ascult soundtrack-uri din filme”, spune Sașa.

Iată care sunt piesele pe care le recomandă Sașa pentru ca să lucrezi mai productiv.

#1. Pentru lucru intens. Muzica din „Social Network”

 

#2. Pentru boost creativ. Muzica din „The Guardians of the Galaxy”

 

#3. Pentru aplanarea situațiilor de criză în social-media. Muzica din „Django”

 

#4. Când este necesară antrenarea carismei înaintea unei întâlniri. Muzica din „50 Shades Of Grey”

 

#5. Când vrei ca un concept să iasă la fel de frumos ca filmele lui Wes Andrerson. Întregul playlist din „The Royal Tenenbaums”

 

#6. Când e vineri și au rămas încă două ore de lucru. Ne reîntoarcem la „The Guarduians of the Galaxy”

 

 

Bonus #diez

#7. Pentru creativitate și dispoziție bună. Muzica din „Minions” – prea serioasă pentru copii, inspirațională pentru tineri.

 

Audiție plăcută!