Top 7 aplicații pentru un student la jurnalism

telefon2
Foto: Fotografie-simbol PC: Startup Weekend Moldova

Echipa #diez îți pune la dispoziție săptămânal cele mai potrivite aplicații pentru telefonul mobil, care te vor ajuta la facultate. În această săptămână am realizat o listă de aplicații pe care trebuie să le aibă instalate în smatphone-ul său un student la jurnalism.

Flipboard

#1 Flipboard

Aplicația „Flipboard” permite să urmărești într-un singur loc publicațiile de top din lume și informația distribuită de prietenii tăi de pe rețelele sociale. În plus, poți selecta subiectele și oamenii care te interesează mai mult și poți să-ți exprimi opinia asupra unor articole sau subiecte. (Google Play, iTunes)

 

Pocket

 

#2 Pocket

Aplicația „Pocket” permite să salvezi articole, filmulețe și alt conținut web sub o formă optimizată și accesibilă ochiului, în mod offline. (Google Play, iTunes)

 

Tagg.ly

#3 Tagg.ly

Aplicația „Tagg.ly” permite să-ți personalizezi fotografia prin adăugarea numelui, logoului și a timpului, astfel încât să fie evitate „furturile” imaginiilor proprii. (Google Play, iTunes)

 

 

 

Soundcloud

#4 Soundcloud

Aplicația „Soundcloud” oferă accesul la cele mai bune piese și podcasturi din întreaga lume. În plus, permite încărcarea gratuită a materialelor audio personale care pot fi distribuite sau păstrate în regim online. (Google Play, iTunes)

 

 

Transcribe

#5 Transcribe

Această aplicație facilitează tranformarea rapidă a materialelor audio în text. (Google Play)

 

 

 

 

DEX Online

#6 Journalism Dictionary + DEX Online

Aplicația „Journalism Dictionary” reprezintă un dicționar cu peste 1.100 de termeni jurnalistici. În plus, te ajută la studierea lor prin quiz-uri interactive și oferă posibilitatea de a adăuga alți termeni. (Journalism: Google Play, iTunes/ DEX: Google Play, iTunes)

 

Voddio

 

#7 Voddio

Aplicația „Voddio” oferă posibilitatea de a edita materiale audio și video cu cele mai moderne procedee. În plus, aplicația permite distribuirea directă a materialelor pe cele mai cunoscute platforme media. (iTunes)

 

Adrian Bratu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente