Top 7 aplicații pentru un student la business

smart_phone_jpg_size_xxlarge_letterbox
Foto: PC: thestar.com

Echipa #diez îți pune la dispoziție săptămânal cele mai potrivite aplicații pentru telefonul mobil care te vor ajuta la facultate. În această săptămână am realizat o listă de aplicații pe care trebuie să le aibă instalate în smatphone-ul său un student la business.

Point Money
#1. Point Money

„Point Money” vă comunică cursul valutar zilnic al fiecărei bănci din Moldova, alege cea mai convenabilă rată de schimb și vă pune la dispoziție un calculator valutar cu ajutorul căruia o să puteți schimba comod o valută în alta. Cu ajutorul Point Money aflați localizarea pe hartă și contactele băncilor, filialelor și caselor de schimb valutar. (Google Play, iTunes)

 

CoinKeeper#2. CoinKeeper

Aplicația „CoinKeeper” îți permite să-ți gestionezi mai bine finanțele prin adăugarea cheltuielilor, veniturilor și datoriilor. Prin CoinKeeper poți crea strategii financiare lunare. În plus, poate fi accesată de pe mai multe gadgeturi prin sincronizare de tip cloud. (Google Play, iTunes)

 

Google Calendar
#3. Google Calendar

Aplicația „Google Calendar” te ajută la o mai bună gestionare a timpului prin adăugarea orarului și a întâlnirilor stabilite. Google Calendar are proprietatea de a te anunța în timp real prin mesaje care nu-ți vor permite să uiți sau să întârzii la ore sau la întâlniri. (Google Play, iTunes)

 

Google Drive#4. Google Drive

Aplicația „Google Drive” îți permite să ai la îndemână toate fișierele de pe smartphone, tabletă sau computer. Se face backup pentru toate fișierele din Drive, cum ar fi videoclipurile, fotografiile și documentele, pentru ca să nu le pierdeți. Invitați cu ușurință alte persoane să vizualizeze, să editeze sau să posteze comentarii pentru fișierele sau dosarele pe care le-ați realizat. (Google Play, iTunes)

 

Khan Academy

 

#5. Khan Academy

Aplicația „Khan Academy” reprezintă varianta mobilă a platformei educaționale cu același nume. Aici poți găsi cursuri de microeconomie, macroeconomie, finanțe, bănci și business. (Google Play, iTunes)

 

 

Roambi Analytics
#6. Roambi Analytics

Aplicația „Roambi Analytics” te ajută să afișezi informații și date în diagrame și tabele care pot fi partajate cu profesori și colegi. (Google Play, iTunes)

 

 

CamCard#7. CamCard

Aplicația „CamCard” permite o gestionare mai bună a cărților de vizită. Cu ajutorul acestei aplicații poți face lejer schimb de cărți de vizită și le poți înregistra automat prin scanare în lista ta de contacte. (Google Play, iTunes)

 

Adrian Bratu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente