Google AdWords a lansat linia de suport telefonic pentru Moldova

adw
Foto: PC: tanitweb.com

Google AdWords, sistemul dezvoltat și implementat de Google pentru a-ți oferi ajutor în comercializarea produselor și serviciilor tale în motorul de căutare al corporației și al paginilor web afiliate, a lansat linia de suport telefonic pentru actualii și potențialii clienți din Republica Moldova.

Potrivit Nicoletei Meleca, Account Strategist AdWords în departamentul Global Customer Experience – Small and Medium Businesses, corporația Google, după șase luni de punere la punct a unor detalii importante, acum câteva zile, serviciul dat a fost lansat și detaliile pot fi găsite aici.

Numărul de telefon care poate fi accesat pentru suport este 0800-61464, accesibil doar pentru sunetele de pe un telefon fix de luni până vineri. În cazul în care vei apela la acest serviciu prin intermediul unui alt abonat, poți să le scrii specialiștilor prin formularul de la „Contact Us”, indicând numărul tău de telefon și ei vor încerca să te sune înapoi cât mai curând posibil. De asemenea, este necesar să cunoști româna sau engleza pentru a putea beneficia de consultații.

Urmărește mai multe detalii despre AdWords în România și Republica Moldova pe acest blog.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente