Ryanair a scos la vânzare un million de locuri la prețul special de 19,85 euro

3D imagery, 737 MAX, MAX, 737 MAX 7, 737 MAX8, 737 MAX 9
Foto: PC: corporate.ryanair.com

Pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a zilei sale de naștere, Ryanair lansează vânzarea a unui milion de locuri de pe întreaga sa rețea europeană la prețul promoțional de 19,85 euro, pentru călătorii în perioada septembrie 2015 – ianuarie 2016.

Locurile speciale de aniversare pot fi rezervate direct de pe site-ul Ryanair.com, începând de astăzi, 8 iulie, ora 00.01, până duminică, 12 iulie, ora 24.00.

„Miercuri, 8 iulie, marcam aniversarea primului zbor Ryanair pe ruta Waterford – Gatwick, iar pentru a celebra momentul și a le mulțumi clienților noștri, ne întoarcem la anul 1985 – locuri de vânzare la prețul de 19,85 euro.

Ryanair a revoluționat și democratizat călătoriile aeriene din Europa de 30 de ani. Am crescut pentru a deveni cea mai mare companie aeriană europeană, transportând 100 de milioane de pasageri anual, între cele 30 de țări pe care operam. În acest fel, am făcut ca pasagerii europeni să economisească peste 11 miliarde de euro în fiecare an, alegând Ryanair în detrimentul competitorilor ce practică tarife mari.

Un lucru ce a rămas neschimbat sunt tarifele noastre mici. Continuăm să oferim Europei cele mai mici tarife, cea mai mare rețea de rute și cel mai bun serviciu. Tarifele promoționale de 19,85 euro pentru cele un milion de locuri scoase la vânzare pe întreaga rețea de rute sunt valabile începând de miercuri, cu călătorii în perioada septembrie – ianuarie. Pot fi rezervate pe site-ul Ryanair.com până duminică, 12 iulie, la miezul nopții”, a declarat Ryanair’s Chief Marketing Officer, Kenny Jacobs.

Cetățenii moldoveni pot opta pentru cursele de avion din București. Astfel, pentru o cursă București – Milano – București veți scoate din buzunar circa 45 de euro.

RAYNAIR

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente