Dorin Chirtoacă: „N-am muncit degeaba opt ani de zile”

Chirtoaca-3-1106x568_c
Foto: PC: moldova24.info

Dorin Chirtoacă a câștigat alegerile pentru Primăria Chișinăului. Satisfăcut de rezultate și cu paharul de șampanie în mână, acesta a apărut la sediul PL, unde îl așteptau membrii și simpatizanții partidului care scandau „Să fie clar, Dorin primar!”.

Primarul ales a venit la sediul Partidului Liberal însoțit de susținătorii săi, a turnat șampanie în pahare și a împărtășit cu cei prezenți bucuria victoriei.

„Să fii votat a treia oară e ca și cum te-ai naște a treia oară. Asta înseamnă că oamenii au încredere. Asta înseamnă bucurie, satisfacție că n-am muncit degeaba opt ani de zile”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Acesta a recunoscut că a avut mai puține emoții ca în alegerile precedente, dar a menționat că în ultimele zile s-a gândit și la faptul că putea fi și altfel. De asemenea, el a ținut să le mulțumească celor care l-au votat: „Mulţumesc tuturor locuitorilor orașului care au votat pentru mine, este o onoare. Cu siguranţă proiectele pe care le implementăm acum şi cele pe care le vom implementa vor aduce satisfacţii omului de rând. Voi fi mulţumit de acest deceniu în fruntea primăriei Chişinău”, a subliniat primarul ales.

Cu ocazia victoriei favoritului lor, simpatizanții PL au eliberat lampioane, au organizat un foc de artificii, după care au dansat o horă românească.

Candidatul liberal Dorin Chirtoacă a câştigat duminică alegerile pentru Primăria Chişinăului, cu 53,54% din voturi, învingând-o pe candidata socialistă Zinaida Greceanîi, care a obţinut 46,46%.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente