„Fashion for Action” te îndeamnă să-ți reînnoiești garderoba la prețuri accesibile

hosp
Foto: PC: HOSPICE Angelus

Pionerul în îngrijirea paliativă în Moldova HOSPICE Angelus organizează cea de-a doua ediție a Târgului Caritabil „Fashion for Action”, unde ai ocazia să procuri piese vestimentare colorate, donate de către numeroase vedete autohtone.

Sâmbătă, ora 11:00 ești așteptat la terasa cafenelei „Poesis” ce se află pe strada 31 august 1989, nr. 98 la „Fashion for Action. La târg vor fi expuse spre vânzare piesele vestimentare și accesoriile donate de către vedetele tale preferate. Vei putea să-ți reînnoiești garderoba la un preț accesibil, iar gestul tău va ajuta la îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri.

Jurnalista Oxana Iuteș, prezentatoarele TV Cristina Burlacu și Rodica Ciorănică, Maison Raquette, femeia de afaceri Lucia Berdos, creatoarea brandului Kheops Victoria Cocieru și nu doar deja ți-au pregătit piese vestimentare și accesorii. De asemenea, pe parcursul târgului vei afla mai multe despre stil, arta machiajului și bijuterii hand-made. Atmosfera calmă și frumoasă va fi asigurată de muzica live.

Taxa de intrare va fi de 30 de lei. Banii acumulați în urma evenimentului vor merge direct spre asigurarea continuității serviciilor gratuite de îngrijiri paliative la domiciliu oferite copiilor și adulților care suferă de boli incurabile în stadiu avansat și/sau terminal. Amintim că în cadrul HOSPICE, în anul 2014 a fost oferit ajutor și tratamente a peste 2.330 de pacienți, printre care și copii, iar peste 1.586 de pacienți au beneficiat de pungi pentru stomă. Mai multe detalii despre organizație afli pe #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente