(video) Heymoonshaker, Miriam, AmberTraps: Ce formații vor rupe scena la Sun Dă-i Fest

1619343_413614052133951_5703941332453760813_n
Foto: Formația AmberTraps. PC: Facebook/AmberTraps

Astăzi se va desfășura un eveniment ecologic alimentat din energia solară, SUN Dă-i Fest. Pe lângă numeroasele activități și expoziții captivante care vor începe la ora 13:00 în Grădina Publică „Ștefan ce Mare”, la ora 16:00 ne vom bucura de un concert cu muzică live.

Vor susţine un concert live cu instrumente muzicale alimentate de la energia solară formațiile:

# Heymoonshaker (Marea Britanie)

 

PC: Facebok/Heymoonshaker
PC: Facebok/Heymoonshaker

Heymoonshaker este o echipă muzicală din Marea Britanie. Experimentând cu genurile Rock & Roll, Blues, Beats pentru circa doi ani, tinerii Andy BaLcon și Dave Crowe au avut numeroase concerte, printre care în țările: Franța, Elveția, Germania, Republica Cehă și Marea Britanie.

# Alex Calancea & Rupt

 

PC: Facebbok/RUPT
PC: Facebbok/RUPT

Din formația RUPT fac parte: Alex Calancea – bass chitară, Andrei Glavan – voce, Nickel Russu – tobe, Saric Vatavu – chitara și Serghei Ivanov – clape. Genul de muzică pe care îl interpretează este Pop, Funk, Rock.

 

# AmberTraps

 

PC: Facebook/AmberTraps
PC: Facebook/AmberTraps

AmberTraps este o trupă formată din muzicienii Igor Buzurniuc și Lilian Severin. Interpretând muzică indie-electro-blues-bicycle-fusion-on, au ani buni de experineță pe scena din Moldova, anterior fiind recunoscuți la FurioSnails, cu trei albume lansate până acum. În 2014, au inițiat proiectul POT Music, ce a permis tinerilor formații talentate să se manifeste și să se dezvolte în ceea ce le place să facă.

 

# FlashBlood

 

PC: #diez
PC: #diez

Flash Blood este o formație ce s-a născut în 2014. Este alcătuită din membrii: Adrian Gavriliuc, Sergiu Gopleac, Octav Botnaru și Iurie Roșca. Au fost participanții proiectului POT Music, fiind unii dintre cei trei finaliști.

 

# Miriam (R. Moldova)

 

PC: #diez
PC: #diez

Miriam este o formație de muzică Pop – Pop-rock – Indie – Alternative, cu membrii: Aurelian Chiruta – chitară solo, Sergiu Krasnov – bas chitară, Eugen Cotruta – chitară ritm, Adrian Brown – tobe și Miriam – voce. Tinerii s-au clasat pe locul doi în concursul POT Music.

 

 

Iată programul evenimentelor pentru Sun Dă-i Fest-ul de duminică, 21 iunie:

 

PC: Facebook/Sun Dă-i Fest
PC: Facebook/Sun Dă-i Fest

 

SUN DĂ-I Fest culminează seria de evenimente organizate în cadrul Săptămânii Europene a Energiei Durabile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente