O studentă la Cluj-Napoca, originară din R. Moldova, a dispărut fără urmă

studenta_moldova_85464100
Foto: Victoria PC: <a href="http://www.romaniatv.net/disperare-intr-o-familie-din-r-moldova-fiica-lor-studenta-la-cluj-napoca-a-disparut-fara-urma_227825.html" target="_blank">România TV</a>

Victoria, o tânără moldoveancă de 20 de ani, studentă la Cluj-Napoca, a dispărut fără urmă. Ultima dată a fost văzută săptămâna trecută, la un examen.

Mama fetei a intrat în panică, după ce tânăra nu i-a mai răspuns la telefon și a venit să o caute. Victoria a vorbit ultima oară cu mama ei joia trecută. Femeia nu a simțit că ceva ar fi în neregulă cu fiica ei.

„Am vorbit ca de obicei, a zis că totul e bine. Am întrebat-o ce face și n-a fost ceva deosebit. Vineri am încercat să o sun, nu am mai dat de ea, sâmbătă la fel, toată ziua, iar sâmbătă seara m-am urcat în autocar și am venit încoace”, a povestit mama fetei, potrivit România TV.

Femeia a venit din Republica Moldova și a mers direct la apartamentul fetei, dar ușa era încuiată.

Polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului în care locuia studenta. Ei nu au găsit însă niciun indiciu, iar din casă lipseau doar cartea de identitate și telefonul fetei. Atunci s-a dat alarma, iar echipe impresionante de polițiști și jandarmi au început să o caute pe tânăra de 20 de ani.

„Aceasta are constituție astenică, ochi căprui, păr șaten, ten deschis cu pistrui”, a declarat Simona Vîrci, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Ultima dată, studenta a fost văzută la facultate.

„A fost văzută ultima dată în 10 iunie 2015, la examenul de macroeconomie. A mai avut un examen pe 11 iunie, dar nu s-a prezentat”, a declarat Paul Fărcaș, purtător de cuvânt al Universității Babeș-Bolyai.

Victoria este studentă în anul doi la Facultatea de Business. Colegii ei spun că nu lipsea de la cursuri și avea note bune. Nimeni nu își explică dispariția ei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente