Ghid practic pentru fani – Cum să supraviețuiești după finalul sezonului 5 „Game of Thrones”

died
Foto: PC: shughal.com

Ultimul episod din sezonul 5 al serialului TV de pe HBO „Game of Thrones” a trezit emoții mixte și de dezamăgire în rândurile fanilor, iar moartea eroului preferat ar fi egală cu despărțirea de persoana dragă în viața reală. Iată de ce, echipa #diez, la sugestia unui fan al show-ului TV „Game of Thrones”, a încercat să găsească câteva metode sigure de a supraviețui finalului sezonului 5 după moartea a câtorva eroi importanți.

Mulți fani clasifică moartea lui Jon Snow drept elementul care a făcut ca însăși existența eroului să fie fără sens de-a lungul istoriei serialului TV. Ceea ce a fost clar de la începutul show-ului este că, să fii un personaj bun nu este cea mai bună alegere într-un serial care o poate lua razna în orice moment, în pofida faptului că în cărți viitorul nu este reprezentat întocmai așa. Totuși, într-un interviu găsit pe MoviePilot, însuși actorul Kit Harington, cel care îl interpretează pe Jon Snow, afirmă cu seriozitate că el nu va mai reveni cu siguranță în show pentru că „omul mort e mort”.

 

#1. Apelează la un psiholog.

 

PC: Colaj #diez
PC: Colaj #diez

În cazul în care ești foarte emotiv și simți că după finalul sezonului 5 vei continua să plângi și să vorbești încă vreo jumătate de an despre cât de crud este George R.R. Martin, mai bine discută despre aceasta cu un psiholog. Cel puțin, psihologul poate să-ți împărtășească gusturile la capitolul seriale TV și nici nu te aștepți cum se poate lega, eventual, o prietenie frumoasă.

 

#2. Citește comentariile de pe Youtube la diverse clipuri video care descriu/oferă un review al episodului final.

 

Multitudinea de comentarii pro și contra eroului Jon Snow te vor readuce la viață. Da, există fani GoT care îl urăsc pe Jon Snow, iar dezbaterile dintre aceste două tipuri de persoane te vor ajuta să treci peste depresia acută a unui fan.

 

#3. Speră că Jon Snow va supraviețui.

 

PC: Colaj #diez
PC: Colaj #diez

Potrivit multor video spoilere pentru sezonul 6 al showului TV, mai ales celui de pe iDigitalTimes, Jon Snow și Stannis Baratheon ar putea supraviețui, întrucât unul din ei ar putea împlini profeția din seria „Song of Ice and Fire” și reînvia drept Prințul răzbunător și salvator, Azor Ahai.

 

#4. Citește cărțile pentru a-ți face propriile concluzii.

 

PC: ebay.co.uk
PC: ebay.co.uk

Dacă faci parte din categoria de fani care nu au citit cărțile lui Martin, te îndemnăm să o faci, întrucât prin intermediul cărților vei înțelege cât de adevărat sau nu ar putea fi spoilerul de mai sus. Știm că filmul a întrecut cărțile, însă oricum tot ce se petrece în serial are loc la dorința lui Martin.

 

#5. Bucură-te că Cersei Lannister a fost pedepsită.

 

PC: ew.com
PC: ew.com

Fanii anti-Cersei pot fi în extaz, întrucât femeia cu caracter de himeră a fost în sfârșit pedepsită pentru un aspect ilegal și imoral din viața sa, iar apoi a fost supusă unui marș al „faimei rușinoase” fiind goală, iar frumoasa sa podoabă capilară a fost dată uitării. Probabil, pentru mulți fani ai showului, acesta a fost cel mai luminos moment din întregul serial TV. Eventual, de ce să nu te bucuri de acesta?

 

#6. Mergi la plimbări, mănâncă o înghețată și ascultă muzică

 

PC: bhagi18.blogspot.com
PC: bhagi18.blogspot.com

Întrucât am comparat finalul sezonului 5 cu o despărțire în viața reală, echipa #diez te îndeamnă să faci aceleași lucruri pentru a trece de depresia din aceste zile post-despărțire. Mergi la o întâlnire cu prietenii, la plimbări vesele, mănâncă dulciuri în cantități moderate, ascultă muzică bună.

 

#7. Citește o carte mai pozitivă

 

PC: Huffington Post
PC: Huffington Post

Cititul mereu a fost un tratament benefic pentru persoanele ce suferă la nivel psihologic. Te îndemnăm să citești cărți motivaționale, cum ar fi „The Secret” sau ceva mai copilăros, însă mai pozitiv, cum ar fi „Alice in Wonderland”. După asta, vei avea noi subiecte de discuții cu prietenii tăi.

 

#8. Ia pixul și scrie-ți propriul final al istoriei.

 

PC: funmozar.com
PC: funmozar.com

Cel mai probabil, seria de fan fiction GoT va fi foarte populară după finalul sezonului 5, întrucât fanii vor dori să creeze ceva pozitiv pentru ca speranțele lor să fie auzite și, de ce nu, împlinite.

 

#9. Reînvie magia

 

PC: wallpapermania.eu
PC: wallpapermania.eu

Deși sfatul dat ar părea o tortură pentru fanii înrăiți, echipa #diez te îndeamnă să reprivești toate episoadele GoT. Nici nu știi cât de importantă ar fi această acțiune, întrucât ai putea să auzi o conversație veche într-un mod inedit, revedea personajele iubite. Totuși, nu transforma dragostea ta față de show în fanatism.

 

#10. Mergi la discuții utile cu membrii clubului Science Fiction and Fantasy.

 

Comunitatea de Fantasy și SF, PC: Ilona Sergheevna
Comunitatea de Fantasy și SF, PC: Ilona Sergheevna

Aceste discuții ar putea funcționa mai bine decât o discuție cu un psiholog sau cu prietenii tăi. În cadrul clubului vei întâlni fani înrăiți ai seriei de cărți, iar ei nu doar îți vor oferi șansa să discuți într-o atmosferă sănătoasă și mai veselă, dar te vor îndemna să citești anumite cărți pentru a-ți dezvolta interesele la capitolul SF și Fantasy. Lumea nu se limitează doar la „Game of Thrones”.

Da, s-ar părea că cei mai îndrăgiți eroi care mor în serial sunt sau membri ai familiei Stark, sau susținătorii acesteia. Echipa #diez îți urează să treci cu brio de acest test al vieții.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente