Stela Boțan – noua solistă a trupei Paralela 47

734595_10151494992233416_1846238975_n
Foto: PC: Facebook/Stela Botan

După ascensiunea în lumea muzicii în urma proiectului Fabrica de Staruri, Stela Boțan a început, în acest an, să colaboreze cu trupa Paralela 47.

Stela relatează că după ce s-a încheiat proiectul a fost membră a formației a TODO, iar apoi a lucrat din greu la cariera sa solo.

„Astfel, din 2009, am avut mai multe colaborări, cea mai recentă fiind melodia cu Kapushon, „Romanul despre Cluj””, afirmă interpreta.

Deoarece nu este atât de ușor să te afirmi în showbizul moldav, Stela menționează că se mândrește cu faptul că nu a lăsat mâinile jos, ci a mers înainte atunci când a întâmpinat greutăți. „Sunt mândră de piesa „Save me”, cu care am participat la etapa națională Eurovision 2015, pe care am compus-o împreună cu Konstantin Dushku”, povestește Stela.

 

PC: Facebook/Stela Botan
PC: Facebook/Stela Botan

Mai nou, ea a devenit solista trupei Paralela 47, după ce Alecu Mătrăgună, fostul solist, a plecat în Canada. Paralela 47 e o trupă rock din Moldova, care are un mod și un stil deosebit de a interpreta melodiile. Stela Boțan ne îndeamnă să ascultăm piesa „Dor Nebun”, care este cartea de vizită a acestor baieti, deși, interpreta afirmă că au în repertoriu melodii rock și un pic mai grele.

„Prietenesc cu membrii formației încă din 2009 și am ajuns la concluzia ca demult trebuia sa cântăm ceva împreună. Am decis să încercăm. Astfel, în curând, vom ieși în fața publicului cu un program comasat: Stela Botan&Paralela47, iar colaborarea va dura atâta timp, cât vom avea interese comune, din perspectiva muzicală”, menționează artista.

Ce ține de planurile de viitor, Stela ne-a destăinuit că dorește să înregistreze un album și să lucreze cu multă lume talentată la producția acestuia. „Îmi doresc să cânt pentru lumea care mă apreciază și mă ascultă”, afirmă Stela.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente