Veriga, alături de alte 4 trupe tinere vor evolua pe scena Festivalului Rock’n’Haret

IMG_1665
Foto: Formația Veriga. PC: #diez

Cinci formații tinere vor evolua pe scena celei de-a IV-a ediții a Festivalului Rock’n’Haret, organizat de către Liceul Teoretic „Spiru Haret”, pe data de 22 mai, la ora 18:00.

Rock’n’Haret este o inițiativă a Senatului Elevilor „Spiru Haret”, care presupune organizarea la fiecare sfârșit de an academic a unui festival rock cu participarea unor nume de rezonanță ale muzicii autohtone.

„Prin intermediul acestui festival ne-am propus să consolidăm relația liceu-elev, să creștem încrederea elevilor haretiști în instituția de învățământ în care își fac studiile și să oferim spațiu potrivit pentru dezlănțuirea emoțiilor de sfârșit de an academic”, au spus organizatorii.

Prima ediție a proiectului Rock’n’Haret – Open Air Rock Party a avut loc la data de 22 mai 2012, pe stadionul I.P.L.T. „Spiru Haret”. La eveniment au participat circa 600 de tineri, atât din „Spiru Haret”, cât și din alte licee care au primit invitații speciale și timp de aproximativ 1,5 ore s-au conectat la atmosfera incendiară şi show-ul de lumini asigurat de una dintre cele mai apreciate și respectate trupe de rock alternativ din Moldova și România – ALTERNOSFERA.

În 2013, la aceeași trupă, în același loc și la aceeași oră, au venit circa 1.100 de elevi. Ediția a III-a, din 2014, a fost deschisă de formația nou formată atunci, PLUMBUM, iar invitații speciali ai serii au fost cei de la Gândul Mâței. Pe muzica de calitate a ambelor rock band-uri au dansat circa 1.500 de elevi din peste 10 instituții de învățământ din capitală.

Anul acesta, Rock’n’Haret ia proporții mult mai mari. Senatul elevilor „Spiru Haret” a muncit asiduu să aducă pe scena festivalului nume cunoscute sau în proces de a ajunge renumite printre trupele rock autohtone. Invitații ediției a IV-a a Rock Fest-ului vor fi Harmasar, Valea Norilor, Plumbum și Flash Blood. Invitata specială a serii va fi formația Veriga.

Invitatiile vor fi distribuite gratuit în peste 10 licee municipale. Accesul la festival se face în baza cardului electronic pentru elevii din I.P.L.T.„Spiru Haret”, iar accesul persoanelor din afara I.P.L.T.„Spiru Haret” se face în bază de invitație. Invitația mai poate fi obținută de la secretariatul I.P.L.T.„Spriu Haret” sau completând acest formular. Cu aceasta ocazie, toţi doritorii care dețin invitații sunt așteptați pe 22 mai 2015, ora 18.30 pe stadionul I.P.L.T.„Spiru Haret” pentru a participa la o distracție pe cinste!

 

PC: Spiru Haret
PC: Liceul „Spiru Haret”
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente