(foto, video) Cine este DJ-ul care a mixat în aer liber pe una din străzile Chișinăului

fladecollage
Foto: DJ FLADE

În dimineața zilei de 26 aprilie 2015, pe strada 31 august 1989, un tânăr DJ și-a scos aparatura și a început a mixa muzică drum&bass pentru participanții Maratonului Internațional din Chișinău.

Sâmbătă, echipa #diez, v-a arătat un video despre cum DJ FLADE (Alexandr Colganov) a mixat în aer liber. Astăzi am decis să vă povestim mai multe despre el.

Alexandr Colganov a.k.a DJ FLADE este un tânăr din Chișinău care a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării și Facultatea de Limbi Străine de la USM. Alexandr preferă să mixeze excluiv drum&bass deja de 8 ani.

 

Alexandr Colganov a.k.a DJ FLADE
Alexandr Colganov a.k.a DJ FLADE

Tânărul a mixat la petreceri underground și stații de radio (Radio Record (Pirate Station with DJ Gvozd) [Russia], Hit FM [Moldova], Bassport FM [England]). În Chișinău îl putem întâlni oriunde se organizează petreceri drum&bass, ca de ex. la MoldExpo, Z Club, Albion Club, Tipografia 5, Bodhi Club, MMC, Piața Marii Adunări Naționale (Velo Hora 2011), Drum&Bass Open Air la Vadul lui Vodă, etc.

 

Petrecere pe muzica lui DJ FLADE
Petrecere pe muzica lui DJ FLADE

Prestația de duminică, 26 aprilie, nu este prima de acest gen a artistului și mereu când o face, primește plăcere, deoarece muzica de 175-180 bpm nu o înțeleg chiar toți, iar cei care o înțeleg mereu se bucură să o audă, mai ales în stradă.

Câteva mii de vizualizări în câteva ore

 

DJ FLADE mixând în stradă PC: Alexandr Panfilov
DJ FLADE mixând în stradă PC: Alexandr Panfilov

Video de pe Youtube a lui DJ FLADE a strâns în câteva ore peste 1.000 de vizualizări.

„Cred că cititorilor #diez le-a plăcut acest video, deoarece este destul de neobișnuit să auzi pe stradă muzică Drum&Bass, mai ales pe străzile Chișinăului. Locuitorii orașului s-au obișnuit cu muzică comercială, de aceea, aceștia au fost destul de mirați când m-au văzut mixând în stradă. Pentru aceasta oricând pot repeta isprava, este nevoie doar de motiv și, desigur, de cineva care să aibă grijă ca să am spațiu unde să pot mixa”, ne spune tânărul DJ.

DJ-ii favoriți ai lui Alexandr

 

DJ FLADE alături de prietenii săi
DJ FLADE alături de prietenii săi

DJ-ii preferați ai lui DJ FLADE în materie de muzică drum&bass sunt prietenii săi: MiSHY, Meatworks, Gvozd, Dr.T., iar pe de pe arena internațională: Crissy Criss, TC, John B, The Panacea.

Drum and Bass este muzica care conține elemente din toate stilurile de muzică existente și în care fiecare se poate regăsi. Astfel, dragi prieteni, nu vă rușinați, căutați, găsiți-ne și la petreceri veniți. Noi mereu avem ce să vă propunem ca să vă placă să ascultați: publicitate puțină, sens din plin.

Motivația de a mixa pe stradă

DJ FLADE
DJ FLADE

„Mi-a fost foarte plăcut să văd mii de oameni care au alergat pe lângă locul unde eu cu Meatworks mixam și susțineam participanții Maratonului Internațional din Chișinău. Este o bucurie să-i faci pe alții să se simtă bine, prin muzica ta, prin prezența ta și printr-un simplu salut”, ne confesează DJ-ul.

„Toți care au participat la Maraton merită tot respectul, deoarece au pus lenea deoparte și au demonstrat întregului oraș că tinerii din ziua de azi nu sunt interesați doar de cluburi și baruri, ci și de un mod sănătos de viață”, a adăugat Alexandr.

Mai multe despre DJ FLADE vedeți aici: PromoDJ/ DJ FLADE.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente