Peste 200 de vinuri vor fi prezentare la „Buchetul de Primăvară” al Vernisajului Vinului

VV2015
Foto: PC: Proimagine

În miez de primăvară pasionații de vinuri sunt invitați la evenimentul devenit deja tradițional – „Vernisajul Vinului”, ediția a VIII-a.

În seara zilei de 23 aprilie, la ora 18:00, la Palatul Republicii, vino să-ți alegi vinul preferat dintr-un „Buchet de Primăvară” cu peste 200 de vinuri autohtone de sezon, soiuri tinere sau speciale, de rezervă, care vor fi prezentate în cadrul evenimentului.

Simbolul ediției de primăvară a Vernisajului este floarea de cireș, care înfățișează prospețimea, lejeritatea și nuanțele fine ale vinurilor aflate în centrul evenimentului – rose, albe și spumante.

Băuturile vor fi prezentate de un număr record de companii vinicole – peste 30, iar programul va include, pe lângă degustări, masterclass-uri cu somelieri celebri, sugestii de la profesioniști și ghiduri de inițiere în arta vinului.

„Vernisajul Vinului” este un eveniment select, iar numărul de participanți este limitat, de aceea, grăbește-te să prinzi un bilet, accesând iTicket.md. De asemenea, biletele vor putea fi procurate în incinta mai multor magazine de specialitate, despre care veți putea afla urmărind pagina de Facebook a evenimentului sau la intrarea la eveniment, în limitele stocului disponibil. Prețul fix al biletului, indiferent de modalitatea de cumpărare, este de 200 de lei. Toți participanții vor primi în dar un pahar cu logo-ul „Wine of Moldova”, perfect pentru a savura corect gustul și aroma celor mai selecte vinuri ale Moldovei: albe, rose și spumante.

Evenimentul este organizat de Oficiului Național al Viei și Vinului în colaborare cu Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vin, cu susținerea partenerului strategic, proiectul USAID CEED II.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente