Playlist de vacanță de la Humans of Chișinău – Fiți mai aproape unii de alții

dima
Foto: Văzut în Parcul Central, PC: Humans of Chișinău

E vacanță. E vreme frumoasă afară și e păcat să-ți petreci timpul în fața calculatorului. Echipa #diez ți-a pregătit, de data aceasta, un playlist în colaborare cu echipa Humans of Chișinău, care, cu mare plăcere, a propus muzica ce va spori productivitatea ta, dar și dorul de a ieși mai des la o plimbare.

Pagina Humans of Chișinău a fost lansată la sfârşitul anului 2013 şi în acest moment sunt trei persoane ce fac parte din echipă. „Prin intermediul proiectului nostru încercăm să facem ca oamenii din Chişinău să se cunoască mai bine între ei, să se simtă mai aproape unii de alţii. Pe lângă aceasta, dorim, pur şi simplu, să arătăm oamenii așa cum sunt ei, felul lor de a fi, fără retuşări sau efecte adăugătoare. Cititorilor #diez le dorim să se bucure de unicitatea lor şi să fie deschişi să vorbească cu necunoscuţii”, îndeamnă echipa proiectului.

Mai jos, găsești un playlist cu piese încântătoare, pe alocuri umplute cu tristețe sau cu elemente romantice. Scopul acestora e să te inspire pentru o săptămână frumoasă.

#1. Nu, nu sunt chiar primele zile ale primăverii, însă piesa este destinată persoanelor care au parte de noi începuturi în această săptămână. Versurile piesei întrunesc în egală măsură tristețe și optimism, iată de ce te îndemnăm să savurezi fiece moment al acestei zile de luni.

 

 

#2. Lejeritatea primăverii, a privirilor furişe şi soarelui gingaş într-o singură piesă. În plus, e soundtrack-ul unui film frumos, Moonrise Kingdom.

 

 

#3. O poveste copilărească despre dragoste şi perseverență, toate acestea într-o variantă cu low-beaturi şi un music-video foarte colorat.

 

 

#4. Da, e vorba de Ian McKellen Gandalf care cântă o piesă de George Ezra. Şi o face destul de bine.

 

 

#5. Vişinii înfloriţi întodeauna inspiră prospeţime şi o melancolie plăcută. Cu atât mai mult atunci, când despre ei cântă Maria Răducanu.

 

 

#6. Morcheeba e primăvara şi nimeni nu o poate contrazice.

 

 

#7. Îi spui duminicii că este a ta. E ziua în care te odihnești de la săptămâna încărcată. Îi spui timpului că este al tău, dar niciodată nu fă abuz de el.

 

Echipa #diez și Humans of Chișinău îți urează audiție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente