Cu „Your life on earth” poți observa cum s-a schimbat lumea de când te-ai născut

our-life-on-earth-1024×768
Foto: PC: wallpapersonly.net

Vârsta ta ar fi egală cu sute de schimbări ce au avut loc pe Terra. Te îndemnăm să vezi ce s-a întâmplat în perioada dintre ziua ta de naștere și ziua de azi.

BBC Earth îți oferă oportunitatea unică, interactivă și personalizată de a afla cum a progresat viața din ziua și anul nașterii tale, inclusiv și câte bătăi de inimă ai avut. Tot ce va trebui să faci este să introduci câteva date personale, precum ziua, luna și anul nașterii tale și înălțimea ta aici.

Cu ajutorul acestei aplicații vei afla multe detalii interesante, precum numărul eclipselor de soare și de lună, distanța la care s-au deplasat plăcile tectonice sau câte erupții de vulcan au avut loc între timp. Astfel, utilizatorii vor putea analiza și impactul existenței lor asupra Terrei și schimbărilor globale. Prin această aplicație, BBC demonstrează că a fost capabil să urmărească și să adune cele mai minunate întâmplări din natură. Explorează și bucură-te de rezultatele obținute în cadrul aplicației, acumulând cunoștințe consistente despre existența ta pe Pământ.

 

PC: Captură foto #diez
PC: Captură foto #diez

În urma testării aplicației, un membru al echipei #diez a aflat că o muscă de vârsta sa ar avea o familie în a 9.021-a generație acum, că au avut loc 54 de eclipse solare și 114 erupții vulcanice majore din momentul nașterii sale până în prezent.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente