„Apă-Canal Chișinău” demarează lucrări de reabilitare a apeductului în sectorul Botanica al capitalei

news372
Foto: PC: acc.md

„Apă-Canal Chișinău” informează că, în perioada 1 aprilie – 31 august curent, circulaţia transportului public va fi sistată pe strada Nicolae Zelinski, între bd. Decebal și strada Hristo Botev, în vederea realizării unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct.

Astfel, circulaţia transportului public va fi organizată în modul următor:

#1. Ruta de troleibuz nr.4 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Ciuflea, viaduct, str. Hristo Botev şi în continuare pe traseul stabilit;

#2. Traseul rutei de microbuz nr.113 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dacia pe bd. Decebal, str. Trandafirilor, viaduct şi în continuare pe traseul stabilit;

#3. Traseul rutei de microbuz nr.117 se modifică după cum urmează: de pe bd. Decebal pe bd. Traian şi în continuare pe traseul stabilit.

În perioada sus-menționată, locuitorii stăzilor respective vor avea apă la robinet, fiind aprovizionați din conductele adiacente. Dacă pe parcursul lucrărilor de reconstrucţie a reţelelor de apă vor exista sistări temporare în alimentarea cu apă, consumatorii vor fi anunţaţi în prealabil.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente