În 17 blocuri din capitală va fi oprită apa

2007-10-16-tap_water_7620189
Foto: Deconectările de la apă pot fi evitate prin achitarea facturilor. PC: thepocktimes.com

Pentru această săptămână în perioada 20-23 august curent, este planificată deconectarea a 17 blocuri locative din sectoarele Râșcani, Centru și Botanica.

Este vorba despre, APLP 52/163, APLP 52/54, APLP 52/311, APLP 52/366, CCL 40, CCL 51, CCL 211, CCL 251, iar suma totală pe care o datorează furnizorului de apă se ridică la circa 1 mln. de lei. Cea mai mare datorie de circa 263 de mii de lei o înregistrează CCL 211.

Directorul S.A. „Apă-Canal Chișinău”, Constantin Becciev a declarat în cadrul ședinței operative a primăriei de Chișinău că furnizorul de apă este impus să recurgă la această acțiune. Până în prezent au fost utilizate toate pârghiile legale, dar în lipsa conlucrării eficiente dintre gestionarii fondului locativ și consumatori nu s-a reușit achitarea restanțelor. Sperăm că până la demarea acestui proces se va reuși achitarea dacă nu integrală, cel puțin parțială a datoriilor și vom evita deconectarea unor blocuri”.

Pentru a nu recurge la debransarea de la apeduct S.A. „Apă-Canal Chişinău” face apel catre gestionarii fondului locativ cu un nivel redus de achitari sa impulsioneze plata facturilor.

Sursa: Apă Canal Chișinău

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente