Jobul perfect poate fi ales la Târgul de Cariere în perioada 27 – 28 martie

TdC 100 – FTîrguacebook Cover
Foto: Târgul de Cariere

Târgul de Cariere Chișinău, cel mai mare eveniment de carieră din țară, te așteaptă pe 27 și 28 martie, între orele 10:00 și 17:00, la Centrul de Cultură și Istorie Militară (str. Tighina, 47), unde în jur de 30 de companii își vor prezenta cele peste 300 de oportunitățile de joburi.

Târgul de Cariere este adresat atât persoanelor care își caută primul job după absolvirea facultății, cât și șomerilor, persoanelor care sunt în căutarea unui loc de muncă part-time în paralel cu facultatea și celor care vor să-și schimbe locul de muncă sau caută al doilea job în paralel cu cel prezent. De asemenea, evenimentul este destinat persoanelor interesate de ceea ce se întâmplă pe piața muncii și care vor să fie la curent cu trendurile în această direcție.

Vizitatorii vor avea ocazia să discute cu angajatorii și să cunoască mai bine profilul companiilor și necesitățile acestora la nivel de angajați, precum și cerințele de pe piața actuală a locurilor de muncă. Este recomandat ca vizitatorii să vină cu mai multe copii ale unui CV completat, pentru a le oferi potențialilor angajatori.

Vino cu CV-ul să te angajezi la „Târgul de Cariere Chișinău”. Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment, intră pe Târgul de Cariere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente