Școală de vară pentru studenți în Odesa

odesa
Foto: Grand Marine Hotel Odessa, locul de desfășurare a seminarelor PC: select-a-room.com

Cum poate democrația și economia de piață să contribuie la prevenirea conflictelor interne și externe – despre asta se va discuta în cadrul școlii de vară pentru studenți de la Odesa, din 15 – 19 iunie 2015.

Școala de vară de la Odesa este destinată studenților absolvenți din Ucraina, Moldova, Armenia, Georgia și Azerbaidjan. În cadrul seminarelor, accentul va fi pus pe situațiile conflictuale din Republica Moldova și Ucraina și cum ar putea fi stimulată implementarea reformelor în aceste regiuni. Seminarele vor fi ținute de către profesori ucraineni, germani și moldoveni.

Costuri

Cheltuielile legate de călătorie și cazare vor fi asigurate de către organizatori.

Pentru a aplica, trebuie să:

# trimiteți o scurtă descriere biografică și o scrisoare de motivare, la adresele de e-mail: o[email protected] și [email protected], cu subiectul: Summer School Odesa Application. Scrisoarea de motivare trebuie să facă referire la tema seminarului: „Democracy and Market Economy as Mechanisms of Conflict Prevention in Ukraine and Moldova”;

# completați formularul de participare.

Termenul limită de aplicare este 31 martie 2015. Pentru detalii despre program și aplicare, accesați site-ul oficial sau pagina Edu Active.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente