Studenții de la UTM pot opta pentru un curs de vară într-o țară din Europa

1
Foto: PC: Best Chișinău

Vara este cel mai potrivit anotimp pentru a aduce ceva nou și frumos în viața ta – momente plăcute, prieteni, cunoștințe și experiențe, care, cu siguranță vor schimba atitudini și viziuni. Probabil, gândul la vară te inspiră să-ți planifici cât mai multe activități interesante, să vizitezi locuri noi, să cunoști oameni drăguți, distrându-te la maxim și de aceea ești în căutare de soluții.

Așadar, BEST (Board of European Students of Technology) oferă studenților Universității Tehnice a Moldovei oportunitatea să-și realizeze toate aceste visuri, aplicând la unul din cele 50 de cursuri de vară. Alege o destinație dorită din lista celor 22 de țări europene și un curs potrivit intereselor tale pentru a-ți crea o vară cu adevărat memorabilă.

Programul academic bogat include atât posibilitatea de a-ți aprofunda cunoștințele într-un anumit domeniu tehnologic, descoperind lucruri noi, cât și șansa de a te familiariza cu tradițiile și cultura țării-gazdă, interacționând cu alți studenți dornici ca și tine de a-și lărgi orizontul. În afara învățământului non-formal de care vei avea parte timp de 10 zile, vei trăi la fel de intens și partea socială pe care o include: distracții, călătorii, emoții și senzații noi.

Provoacă-te la o experiență nouă și de neuitat, iar cele mai necesare lucruri de care ai nevoie sunt: dorința de a ieși din zona de confort și câteva minute pentru a completa aplicarea, iar restul vor fi asigurate!

Ești deja intrigat?
Mai multe detalii poți afla pe site-ul oficial: best.eu.org/courses
Sau de la reprezentantul BEST, Sergiu Craveț
Mob: 069938400
E-mail: [email protected]
Aplicările vor fi deschise până pe 22 martie, ora 23:00

Grăbește-te să-ți iei doza potrivită de emoții și senzații tari! Alege o vară BEST

Map

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente