(video) Brio Sonores, Adrian Ursu și Tania Cerga au cântat pentru copiii bolnavi de cancer

adrian
Foto: Brio Sonores, Adrian Ursu și Tania Cerga cântă pentru copii bolnavi de cancer. PC: captură foto Facebook

În cadrul Campaniei Darurilor de Primăvară pentru Copiii Bolnavi de Cancer, desfășurată în perioada 5 – 25 februarie 2015, artiștii Brio Sonores, Adrian Ursu și Tania Cerga au mers la Institutul Oncologic din Chișinău și au cântat pentru copii.

Organizatorul evenimentului a postat: „Am avut ghinionul de a fi cu cineva drag mie la Institutul Oncologic din Republica Moldova. A fost un sentiment greu pentru mine, dar ceea ce a rupt într-adevăr inima mea a fost să văd atât de mulți copii bolnavi, copii care luptă pentru viața lor. Ei sunt atât de tineri și, în același timp, atât de maturi.

Eu cred că fiecare copil merită să fie fericit și să aibă o copilărie frumoasă, chiar și atunci când viața este atât de dură cu ei și această boală cruntă le fură aceste clipe minunate. Și am făcut un angajament de a aduce un zâmbet pe fețele lor și să-i fac un pic mai fericiți.

Împreună cu un grup de suporteri, am venit cu ideea de a organiza o campanie a darurilor de primăvară: cărți, jucării, jocuri, creioane colorate, bomboane și bani pentru copiii din secția oncopediatrie. Prin urmare, în ajun de 1 Martie, acești copii vor primi în dar câte un Mărțișor pentru a aduce primăvara în sufletele lor. Vom organiza, de asemenea, un mic concert pentru ei, în parteneriat cu artiști locali. Moldova este o țară săracă și implicarea noastră este decisivă pentru mulți dintre ei și va motiva părinții să fie și mai puternici, să lupte și să fie optimiști!”

Mai sunt doar câteva ore până la sfârșitul zilei de 27 februarie, până la ora 23:59, pentru a face donații care vor fi de ajutor copiilor bolnavi de cancer. Donează aici!

Iată melodiile care au readus zâmbetul pe chipul copiilor și le-au încălzit sufletele:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente