Recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților

poza
Foto: Found on justimagine-ddoc.com

14 februarie – pentru unii este Ziua Îndrăgostiților, pentru alții anti-Ziua îndrăgostiților, important e să vă simțiți bine și să vă distrați. Iată recomandările noastre.

#1. Cursă de alergat în formă de inimioară

 

Cursa din Chișinău sub formă de inimioară
Cursa din Chișinău sub formă de inimioară

La cursa romantică Sporter Love Run pot participa toţi doritorii. Ei sunt aşteptaţi pe data de 14 februarie pe scările Teatrului de Operă şi Balet, la ora 7:00 dimineaţa. Detalii vedeți aici.

 

#2. Târg de handmade „Din Dragoste”

 

Târg handmade
Târg handmade

Sâmbătă, pe 14 februarie, invităm pe toată lumea să se îndrăgostească de handmade! Cu începere de la ora 10:00 la Moldmart, detalii în eveniment.

 

#3. Cupidon’s City Quest

 

City Quest
City Quest

Pe data de 14 februarie, te așteptăm de la ora 14:00 în parcul Valea Morilor ca să participi împreună cu prietenii tăi la Cupidon’s City Quest, un eveniment caritabil, dar și distractiv unde vom putea celebra dragostea pentru viață împreună. Detalii despre cazul Ianei Pahopol îl vedeți aici.

 

#4. Saturday Night with Eugen Kara

 

Saturday Night
Saturday Night

Un eveniment muzical cu muzică bună din ultimii 50 de ani. La ora 22:00, la Tipografia 5, intrarea 40 lei, detalii pe Facebook.

 

#5. Alex Greentown – The Ocean – videoclip preview

 

The Ocean
The Ocean

Evenimentul va începe la ora 19:00, la Art Labyrinth. Alex lucrează de mai mult timp la un videoclip și, într-o atmosferă plăcută, vi-l va prezenta. Detalii în eveniment.

 

#6. O seară de folk irlandez și scandinav

 

Rock irlandez și scandinav
Rock irlandez și scandinav

Formația Spiritual Seasons împlinește 10 ani și vine să sărbătorească la ora 20:00, printr-un concert, la Art Labyrinth. Intrarea – 70 lei în ziua evenimentului, detalii pe pagina concertului.

 

#7. Relationship: IT`S COMPLICATED! 

 

Its complicated
It’s complicated

Serată dansantă pentru cei la care „scârțâie” treaba pe plan sentimental.
Ne zghihuim în memoria celor căzuți pe Frontul Dragostei, cu scopul nobil de a ne duce în perechi pe la casele noastre ca „să scârțâie” puțin și în dormitoare! La ora 22:00, la Spălătorie, detalii în eveniment.

 

#8. The Lovely and The Lonely Hearts Club Poetry Society with Will Dickson

 

Club de lectură
Club de lectură

Evenimentul va avea loc la American Language Center – Buiucani (Ion Creangă, 16/2) la ora 12:30. Toți iubitorii de literatură sunt invitații, detalii pe Facebook.

 

#9. Concert Brancode cu Dana Oleinic

 

Concert Brancode
Concert Brancode

Pe 14 februarie 2015 sărbătorim Ziua Internațională a Îndrăgostiților cu Uptown cafe. În program este pregătit un concert super frumos cu carismatica prezentatoare radio/tv Daniela Oleinic (formația Brancode). La ora 22:00, la Uptown, detalii pe pagina evenimentului.

 

#10. Anti-Valentine’s Day @Propaganda

 

Eveniment pentru St Valentines Haters
Eveniment pentru St Valentines Haters

Pentru că pe 14 februarie peste tot se așteaptă o concentrație maximă de mi-mi-mi-mi și уси-пуси pe un metru pătrat, Propaganda se declară deschisă pentru toți Valentine’s haters din Chișinău.
Toată ziua se toarnă fiecărui hater câte un cocktail din partea casei.

Cocktailuri la alegere:
„Все бабы – стервы”;
„Все мужики – козлы”.

Detalii pe Facebook.

 

#11. Intimități la Teatrul Eugene Ionesco

 

Intimități la TEI
Intimități la TEI

Vă invităm la INTIMITATI / БЛИЗОСТЬ, un performance de dans contemporan cu renumiții dansatori Serghei Golovnea și Alexandra Sosnikova! Un performance pus în scenă de coregraful irlandez Steven Batts, cu muzica originală semnată de compozitorul englez Daniel Weaver.

La ora 18:30, la Teatrul Eugene Ionesco, detalii despre bilete.

#12. Fifty shades of Grey la Patria 

 

PC: opi.com
PC: opi.com

Povestea filmului – inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James – îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate. Mai multe detalii despre filmele de la Patria.

Iubiți-vă, e constructivă această practică!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente