Apartamentul oferit de Moldtelecom și-a găsit proprietarul

IMG_7682_1
Foto: Câștigătoarea unul apartament de la Moldtelecom

La data de 10 februarie a fost tras la sorți premiul mare din Tombola de iarnă 2014 – 2015 a operatorului național Moldtelecom. La 35 de ani, Catan Marina, mamă a 2 copii, a devenit câștigătoarea unui apartament în or. Chișinău.

„Abonații Moldtelecom sunt răsplătiți pentru fidelitate și pentru alegerea făcută în favoarea serviciilor calitative. Promisiunile anunțate în public de către echipa Moldtelecom sunt onorate la timp și la cel mai înalt nivel. Astăzi, avem un prilej în plus să vă mulțumim și vă promitem surprize plăcute pe viitor. Urmăriți în continuare ofertele Moldtelecom”, a declarat Constantin Şevciuc, Vicedirector General al S.A. „Moldtelecom”.

„Emoțiile sunt la maxim. Vreau să mulțumesc Moldtelecom pentru surpriza făcută. Desigur, am visat și mi-am dorit acest apartament și acum cred că visele pot să se împlinească. De asemenea, vreau să îndemn oamenii să aleagă serviciile Moldtelecom”, ne-a spus câștigătoarea marelui premiu – un apartament în or. Chișinău, Catan Marina.

La tombola de iarnă au mai fost oferite, săptămânal, câte un televizor și 7 smartphone-uri. În total, au fost premiați 97 de abonați fildeli.

Moldtelecom, operatorul național, este unicul operator din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente