Moldtelecom lansează o ofertă extra pe piața serviciilor de televiziune

tvd2collage
Foto: Moldtelecom lansează o ofertă extra pe piața serviciilor de televiziune

Compania Moldtelecom – operatorul naţional de telecomunicaţii – lansează din 3 noiembrie curent, un nou abonament de televiziune – EXTRA. Oferta presupune mai mult decât îşi poate imagina orice consumator de televiziune calitativă şi reprezintă atracţia momentului pe piaţa acestor servicii.

Pachetul EXTRA e constituit din toate canalele TV incluse disponibile la moment, inclusiv pachete structurate tematic (posturi în HD, pachete Adult, canale TV generale etc.).

La fel, noul produs Moldtelecom are inclus serviciul Arhivă TV, disponibil pentru 22 canale, astfel clientul îşi poate „depozita” orice film sau emisiune, pe care le poate privi atunci când îi este comod. Cu serviciul Arhiva TV ai libertatea de a accesa emisiunile preferate din arhiva programelor TV, care au fost difuzate cu până la 5 zile în urmă, pentru a le viziona în timpul comod. În acest mod, nici o emisiune importantă nu va rămâne ratată iar cele preferate le poți viziona în reluare. În serviciul Arhiva TV înregistrările vor fi grupate după: canalul la care a fost difuzat, denumirea programului și după data difuzării – fapt ce va facilita mult căutarea emisiunii preferate.

 

Moldtelecom lansează o ofertă extra pe piața serviciilor de televiziune
Moldtelecom lansează o ofertă extra pe piața serviciilor de televiziune

Fierbe ceainicul la bucătărie în cel mai intrigant moment al filmului, ori sună telefonul tocmai când se execută lovitura de penalty la fotbal? Nu este o problemă! Funcţiile interactive permit pauza, înregistrarea şi reluarea momentului în care aţi fost „sustras” din faţa televizorului. Sau, dacă aţi întârziat un pic în drum de la serviciu, puteţi relua emisiunea sau filmul de la început, fără a rata debutul.

Cum este să ai televiziune de calitate, să alegi cel mai bun din tot ceea ce-ţi doreşti şi să faci economie?! Este raţional şi asta înseamnă EXTRA, pentru că are inclus 114 canale TV, plus cel puţin 15 posturi în format HD, plus pachet Adult şi încă 4 posturi de radio.

În prezent, clienţii Moldtelecom mai au acces la alte două oferte TV de la operatorul naţional: Abonament Premier (77 canale TV+3 canale HD+4 posturi radio) şi Abonament Univers (114 canale TV+6 canale HD+4 posturi radio)

Moldtelecom prestează servicii de televiziune de ultimă generaţie şi reprezintă o opţiune firească pentru cei care doresc o calitate superioară a imaginii şi a sunetului TV, o îmbinare armonioasă dintre calitate, accesibilitate şi diversitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente