Mesaj european prin care se susține Alianţa pentru o Moldovă Europeană

serghei
Foto: Serghei Stanişev, Partidul Socialiştilor Europeni (PES), unul dintre cele mai puternice grupuri politice din Uniunea Europeană PC: genocidewatch.net

Partidul Socialiştilor Europeni (PES), unul dintre cele mai puternice grupuri politice din Uniunea Europeană, salută crearea Alianţei Politice pentru o Moldovă Europeană.

Într-un mesaj lansat astăzi, 26 ianuarie, preşedintele PES, Serghei Stanişev, îşi exprimă speranţa că Alianţa Politică pentru o Moldovă Europeană va reuşi, în scurt timp, să formeze un Guvern progresiv pro-european, de care are nevoie Republica Moldova.

În mesaj, Serghei Stanişev felicită, de asemenea, Partidul Democrat din Moldova pentru obținerea acestei alianțe importante pentru Republica Moldova.

„A fost nevoie de două luni pentru a obține acest rezultat important și este regretabil că Partidul Liberal nu a fost suficient de flexibil pentru a rămâne în coaliția pro-europeană. Aceasta în situaţia când poporul Republicii Moldova are nevoie de lideri politici care să pună deoparte disensiunile şi să lupte împreună pentru o viață mai bună a cetățenilor lor”, a spus liderul european, care a adăugat că „este timpul să înceapă lucrul la reforme extrem de necesare pentru țară”.

Serghei Stanişev consideră că Republica Moldova este pe drumul cel bun către integrarea în UE și că acest proces va deveni un succes pentru moldoveni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente