(video) Un tânăr de 17 ani a jefuit o stație PECO cu un cuțit și o mască medicinală

cccc
Foto: PC: Captură video

Un tânăr de 17 ani, domiciliat în municipiul Bălți, este suspect de jaful unei stații Peco, amplasate în același oraș.

Astfel, la 18 ianuarie curent, în jurul orei 18:00, suspectul a pătruns în oficiul stației Peco, înarmat cu un cuțit și având o mască medicinală pe față. Minorul, amenințând un angajat al stației de petrol cu aplicarea violenței, a sustras din aparatul de casă circa 800 de lei și a plecat într-o direcție necunoscută.

În urma investigațiilor efectuate de către angajații Inspectoratului de poliție Bălți, tânărul a fost stabilit și urmează să fie reținut pentru 72 de ore, pentru comiterea jafului.

Fiind audiat, minorul și-a recunoscut vina, comunicând că avea o datorie față de cineva și în așa mod a hotărât să câștige banii pentru a restitui datoria. Anterior, băiatul nu s-a aflat în vizorul Poliției. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliu, au fost ridicate cuțitul și masca medicinală cu care a fost comisă fapta ilicită.

Pe acest caz, a fost pornită o cauză penală în baza art. 187 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Jaf ” se pedepsesc cu închisoare de la 5 până la 7 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente