Deschide calea spre noi oportunități cu RockIT Academy

IMG_2803
Foto: Participă la RockIT Academy, PC: Rockit Academy

RockIT Academy va fi prima academie de web și social media management, organizată pentru specialiștii și novicii în domeniu din Republica Moldova.

În cazul în care te înscrii ca participant la academie, vei beneficia de cursuri conduse de trei specialiști în domeniile sale și câțiva speakeri de onoare.

Deja ți-am scris câteva motive de ce să faci parte din RockIT Academy. Astăzi, îți indicăm câteva oportunități interesante după orele de care vei beneficia în academie.

#1. RockIT Academy va fi alcătuit din cursuri ce vor împrospăta cunoștințele tale, dacă tu deja faci parte din domeniul web și social media management.

#2. În cazul în care nu ești specialist, vei obține cunoștințe noi într-un domeniu mai puțin cunoscut, informația fiind transmisă într-un mod clar și bine-explicat.

#3. Vei putea să participi cu mai multă siguranță la stagieri în cadrul companiilor de digital media și web management.

#4. Vei cunoaște o mulțime de oameni, care își vor împărtăși experiențele sale în cadrul companiilor locale din domeniile date, ceea ce te va ajuta să știi cât de bine la noi se muncește.

#5. Într-un final, după academie, poate te vei hotărî cărui domeniu concret să te dedici, chiar de ești specialist sau necunoscător ale acestora. Vei obține informație consistentă, care te va ajuta să înțelegi care subdomeniu din web management și social media management îți este pe plac mai mult.

Aplică la RockIT Academy până pe data de 15 ianuarie pentru a te forma ca profesionist în domeniul comunicării online. Pentru a te înscrie la aceste cursuri, aplică pe pagina oficială a proiectului sau trimite un e-mail la adresa [email protected], iar pentru detalii ulterioare, urmărește pagina #diez. Apropo, au mai rămas doar câteva locuri libere, așa că grăbește-te să te înregistrezi la eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente