4,99 motive de ce să mergi la RockIT Academy

rockitpic
Foto: Echipa RockIT Academy, PC: Facebook/Rockit Academy

RockIT Academy este un curs intensiv și inovativ de digital communication, care presupune învățământul în domenii, precum strategiile de comunicare online, web publishing și marketingul digital.

După cum menționasem anterior, cursurile academiei vor avea loc în perioada 19 ianuarie – 19 februarie, când, timp de cinci săptămâni, participanții vor avea posibilitatea să fie antrenați de specialiști în domeniul comunicării online. În acest articol, ținem să menționăm câteva motive de ce să frecventezi RockIT Academy:

#1. RockIT Academy oferă cea mai bună posibilitate de a te instrui în domeniul comunicării online în Moldova. Programul academiei corespunde realităților și necesităților afacerilor locale.

#2. Timp de 5 săptămâni vei obține cunoștințe și experiență de la traineri și invitați reprezentativi ai domeniului digital.

#3. Diploma, pe care o vei obține la finalizarea academiei, reprezintă un avantaj în fața potențialilor angajatori și îți va deschide ușile pentru noi oportunități de muncă.

#4. Orele de care vei beneficia în cadrul academiei, îți vor deschide posibilități spre experiențe, în context internațional. Trainerii și oaspeții academiei se vor împărtăși cu backgroundul de cunoștințe, obținute din evenimente și proiecte internaționale la care au participat.

#5. Probabil, RockIT Academy va fi cel mai potrivit loc, unde vei putea să descoperi noile tale capacități și să înțelegi cât de bine ți se potrivește domeniul dat.

Aplică la RockIT Academy pentru a te forma ca profesionist în domeniul comunicării online. Pentru a te înscrie la aceste cursuri, aplică pe pagina oficială a proiectului sau trimite un e-mail la adresa [email protected], iar pentru detalii ulterioare, urmărește pagina #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente