(foto) Aplicație: Fii șofer de microbuz ori autobuz în Chișinău

collage1
Foto: Fii șofer de microbuz ori autobuz în Chișinău. PC: colaj #diez play.google.com

Zilnic apar o mulțime de jocuri pentru calculator și aplicații pentru telefoanele mobile. Dacă unele au menirea să te distreze, altele sunt foarte utile și îți sunt destul de folositoare în anumite situații.

Cine din voi nu și-a dorit vreodată un joc în care să poată naviga ori merge cu mașina prin orașul în care locuiește. Iată că o echipă de programatori de la Konio Softworks, a creat o aplicație, cu ajutorul căreia, fiecare din voi poate să-și încerce forțele în calitate de șofer al transportului public din Chișinău. Aceasta poartă denumirea de „Chisinau Public Transport” și poate fi descărcată de pe Google Play.

 

Poți fi șofer de microbuz PC: play.google.com
Poți fi șofer de microbuz PC: play.google.com

Creatorii jocului susțin că aplicația merge doar pe Android, iar versiunea pentru calculator va apărea în viitorul apropiat. Aceștia vă propun să alegeți mai multe tipuri de transport pe care puteți să lucrați: maxi-taxi, microbuz sau troleibuz. Fiecare va circula prin orașul Chișinău, unde există străzi și locuri autentice, va acumula bani și va avea posibilitatea să-și achiziționeze unități de transport noi.

 

Moment din timpul jocului PC: play.google.com
Moment din timpul jocului PC: play.google.com

Internauții care au încercat această aplicație au rămas încântați. „Nota zece, super aplicație. De-ar fi cu plată, aş cumpăra-o”, scrie Mihai Pruteanu.

„Azi m-am simțit șofer de microbuz, nu-i rău deloc! 5.500 lei”, exaltă Dumitru Cerneanu.

Alt internaut a remarcat și el acest joc. „Minunat joc și cântărește doar 30 de Mb. Aplicația are și minusuri – pedala de accelerație prea sensibilă, însă asta abia e prima încercare”, s-a arătat optimist Iura Railean.

Cei care dețin dispozitive pe iOS speră că producătorii vor scoate pe piață aplicația care va merge și la ei.

 

14330_737809956306830_5616755497292326156_n
PC: play.google.com
fdsfd
PC: play.google.com
fsdfsd
PC: play.google.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente