Un tânăr a furat o geantă dintr-o mașină ce staționa în ambuteiaj

foto-1-of-1
Foto: PC: iongrosu.md

Incidentul a avut loc astăzi, 24 decembrie. În jurul orei 11.50, la numărul 902 a parvenit un apel telefonic despre comiterea unui jaf pe o stradă din sectorul Râșcani, din Capitală. Imediat, la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Batalionului Reacționare Operativă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

La fața locului, polițiștii au stabilit că o persoană necunoscută de gen masculin a deschis portiera din spate a unui automobil care staționa în ambuteiaj și a sustras o geantă de damă de pe scaun. Victima s-a dovedit a fi o locuitoare a mun. Chișinău.

Astfel, grație reacționării prompte a polițiștilor, la scurt timp, a fost reținut făptașul, un tânăr de 21 de ani, iar asupra lui au fost depistate bunurile sustrase – geanta. În acest caz, a fost inițiată o cauză penală în baza art. 187, Cod Penal al RM – „Jaful”. Poliția cercetează cazul pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Oamenii legii atenționează cetățenii să acorde o atenție sporită bunurilor personale și să nu ezite, să anunțe imediat Poliția în asemenea cazuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente