Doi tineri sunt suspectaţi de comiterea unui atac tâlhăresc la o staţie PECO din Bălţi

IMG_4200
Foto: Poză simbol PC: petrom.md

Poliţia a reţinut doi tineri pe care îi suspectează de comiterea unui atac tâlhăresc la o staţie PECO din Bălţi. Tinerii au 19 şi, respectiv, 24 ani. Primul este cercetat şi în legătură cu jaful din 11 decembrie, la o casă de schimb valutar din Bălţi, transmite IPN.

Inspectoratul General al Poliţiei anunţă că atacul asupra staţiei PECO s-a dat în noaptea de 22 decembrie. Indivizii au ameninţat operatorii cu un cuţit şi cu un obiect asemănător cu un pistol, dar nu au apucat să fure nimic. Angajaţii benzinăriei au opus rezistenţă, reuşind să apese butonul de alarmă. Până la sosirea pazei, făptaşii au dispărut într-o direcţie necunoscută. La scurt timp, poliţia a reţinut 2 suspecţi.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora, au fost depistate hainele în care ar fi fost îmbrăcaţi infractorii în noaptea atacului, dar şi un pistol pneumatic, cartuşe, ciorapi folosiţi în calitate de cagulă şi un cuţit.

La fel, s-a constatat că suspectul de 24 de ani a fost anterior judecat şi a făcut puşcărie pentru furt şi tâlhărie. Niciunul din cei doi tineri nu este angajat în câmpul muncii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente