(foto) Moldtelecom i-a colindat cu surprize pe copiii unui orfelinat din Leova

00205.MTS
Foto: Moldtelecom i-a colindat cu surprize pe copiii orfani din Leova

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, Moldtelecom demarează acţiuni umanitare dedicate ajutorării copiilor rămaşi fără ocrotire părintească şi fără posibilităţi materiale.

Ieri, 18 decembrie, aproape 100 de copii de la Gimnaziul-internat din Leova au petrecut una din cele mai frumoase zile din viaţa lor. Bucuria acestora a fost imensă atunci, când echipa Moldtelecom le-a călcat pragul, un gest mai important, decât toate cadourile oferite.

Prima surpriză a venit din partea actorilor de la teatrul “Ginta Latină”, care au reuşit să aducă un zâmbet pe faţa fiecărui copil, prin spectacolul pentru cei mici şi cei mari „O poveste de iarnă”, piesă dedicată sărbătorilor şi menită să le aducă acestora teatrul mai aproape.

Îmbrăcaţi în haine de sărbătoare, special pentru evenimentul organizat de compania Moldtelecom, copiii s-au străduit să-i impresioneze pe toţi cei prezenţi în sală printr-un spectacol pregătit din timp, cu mare nerăbdare şi conştiinciozitate.

La sfârşitul vizitei, în atmosfera de sărbătoare, copiii şi adolescenţii l-au aşteptat cuminţi, cu sufletul la gură, pe Moş Crăciun cu barba lungă şi albă, care a venit cu sacul plin de cadouri, dulciuri şi jucării.

WP_20141218_15_02_47_Raw

„Oricine îşi doreşte ca de sărbători, mai mult decât oricând, să nu simtă lipsa unei familii fericite, complete şi împlinite. Ne-am mobilizat şi ne-am propus să materializăm intenţia de a fi alături de aceşti copii frumoşi şi capabili din orfelinate. Ne-am implicat şi ne vom implica pentru că ne pasă de ei. Aceasta demonstrează că acţiunile noastre se fundamentează în priorităţi, care aduc o schimbare în mai bine în vieţile copiilor. Dezvoltând generaţia următoare, ne asigurăm un viitor solid”, a menţionat directorul general al companiei Moldtelecom, Vitalie Iurcu.

Acțiunile de caritate fac parte din programul social Moldtelecom în sprijinul instituțiilor educaționale din întreaga ţară.

Casa de copii din Cernoleuca, Şcoala-internat satul Visoca, Creşa-grădiniţa nr.1 satul Bubuieci, concursul „Tineret-Viitorul începe cu tine”, Şcoala-internat din Străşeni, Instituţia preşcolară nr. 119, Gimnaziul-internat din Văscăuţi, Floreşti și Școala de tip Internat pentru copii orfani din Orhei sunt doar câteva dintre instituțiile care au beneficiat de ajutor din partea operatorului naţional Moldtelecom.

00209.MTS.Still001

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente