Alegeri 2014: Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a votat

Nicolae-Timofti
Foto: Președintele Nicolae Timofti. PC: basarabia.md

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, și-a exprimat deja dreptul de vot. Fiind însoțit de soția sa, Margareta Timofti, aceștia au votat la liceul „Matei Basarab” din Chișinău.

Nicolae Timofti a fost unul din cei mai matinali politicieni, aplicând ștampila „Votat” și aruncând buletinul de vot în urnă la ora 8:55.

Imediat după ce și-a exprimat votul, Președintele a enunțat: „Am venit cu cele mai frumoase gânduri. Am votat pentru binele poporului nostru, ca să trăim mai bine, în pace și liniște… dacă vom fi uniți vom reuși. Îi chem pe toți să voteze, prin vot vă hotărâți soarta, nu lăsați ca pentru voi să decidă alții.

Sperăm că după alegeri va mai bine decât este. Dorim ca acest Parlament să adopte legi bune, în favoarea cetățenilor noștri. Cred că votez pentru prima dată în postura de Președinte, iar la vot m-am prezentat de fiecare dată”.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, până la ora 8:00, peste 43.000 de cetățeni au votat deja. Pentru ca alegerile să fie validate, e nevoie ca 1/3 din cetățenii cu drept de vot să-și exprime opțiunea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente