5 idei cum să petreci ultima marți a acestei toamne, 25 noiembrie

flute
Foto: Într-o zi fruguroasă de toamnă, sunteți invitați să ascultați un recital de flaut sau să mergeți la un joc intelectual, PC: hqwallbase.com

Chiar dacă ziua de marți promite să fie friguroasă, #diez ți-a pregătit o serie de evenimente pentru a-ți încălzi orele lungi de toamnă.

#1. Sănătate, Educație, Familie, ora 15:00

 

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

În cadrul Leogrand Hotel and Convetion Center va avea loc lansarea primului și celui mai mare proiect care va avea tematici, precum sănătatea ca stil de viață, sănătate și familie. Invitatul special al acestui eveniment este Sanda Filat. Mai multe detalii, aflați aici.

 

#2. Icoane pe sticlă sec. XIX – înc. sec. XX din donația Sever Săsărman, ora 16:00

 

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

În cadrul Muzeului Național de Artă al Moldovei va avea loc un vernisaj, unde vor fi expuse icoane pictate pe sticlă. Departe de a fi un simplu obiect, fenomen sau modă, icoana pe sticlă este o superbă operă de artă, un moment specific în istoria și civilizația românească. Mai multe detalii despre eveniment, aflați aici.

 

#3. International Career Day, ora 18:00

 

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

La Leogrand Hotel and Convetion Center va fi organizat pentru prima dată în Moldova, un eveniment de Swiss Education Group și DEC Education, pentru a le oferi elevilor, studenților, tinerilor specialiști și părinților lor mai multă informație despre cum se face cariera, ocazia de a vorbi cu profesioniști din domeniul managementului hotelier și a afacerilor și de a obține mai multă experiență în rezolvarea întrebărilor din lumea businessului. Mai multe detalii despre eveniment, aflați aici.
#4. Recital de flaut, ora 18:00

 

PC: Eveniment/ iTicket
PC: Eveniment/ iTicket

La Sala cu Orgă va avea loc un concert inedit și anume, un recital de flaut. În program vor fi creații pentru flaut de Gieseking, Widor, Chaminade, și Trio Kuhlau, Beethoven. Mai multe detalii, aflați pe pagina iTicket.

 

#5. IQuiz[RO]-109, ora 19:30

 

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

IQuiz este un joc intelectual și distractiv, care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul jucătorilor este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Locația: Pizza Celentano. Mai multe detalii despre eveniment, aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente