(video) Dana Rogovschi – tânăra din Moldova cu cover la piesa Conchitei Wurst

rogovschi1
Foto: Dana Rogovschi PC: Vlad Costaș

Dana Rogovschi este o tânără din Moldova, studentă la Paris, la Academia Internațională de Comedie Muzicală și care, de asemenea, a participat la The Voice France, unde a avansat deja două etape.

De curând, Dana a realizat un cover cu videoclip la piesa câștigătoare a Eurovisionului din 2014, „Rise like a Phoenix” de Conchita Wurst.

Echipa #diez a încercat să afle de la Dana, de ce a ales anume piesa aceasta, mai ales că în mai, stârnise atâtea controverse printre internauții din Moldova.

 

Dana Rogovschi PC: Vlad Costaș
Dana Rogovschi PC: Vlad Costaș

„Înainte de marea finală Eurovision, auzisem multe despre Wurst, respectiv nu m-a interesat prestația ei până când nu am auzit-o live în finală. A fost un moment magic pe toată durata interpretării și nu mai conta atunci ce e cu viața ei personală, dacă pe scenă și-a asumat totul ca un adevărat artist profesionist. Atunci am decis că voi face și eu un cover piesei.”

Întrebată dacă nu-i este frică de reacția Facebook-ului din Moldova, Dana ne-a spus că piesa e foarte reușită, iar Eurovisionul este un concurs de interpretare și asta ar trebui să conteze.

Cover-ul îl puteți asculta mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente