Secret Santa 2014: Dăruiește fericire în taină printr-un cadou de Crăciun

ssphoto
Foto:Secret Santa 2014. PC: moneysupermarket.com

Crăciunul se apropie cu pași grăbiți și fiecare trebuie să primească neapărat un cadou. Acum, Moș Crăciun ne ajută să facem schimb de daruri în taină, participând la campania Secret Santa 2014.

În 2013, peste 85 de mii de oameni din circa 120 de țări s-au adunat pentru a bate recordul Guinness pentru cea mai grandioasă campanie de schimb de cadouri Secret Santa.

Pentru a atinge scopul propus anul acesta, au mai rămas 10 zile. Circa 75% de participanți, proveniți din circa 175 de țări, s-au înscris.

Pentru a te alătura celor 150 de mii de Santa secretoși, trebuie să respecți următorii pași:

#1. Înregistrează-te până pe data de 1 decembrie pentru ca să îți fie atribuit un alt participant cu care vei face schimb de cadou;

#2. Cercetează cadourile propuse pentru a-l alege pe cel potrivit (se recomandă să fie de minim 20 $). Acest lucru se face până pe data de 19 decembrie;

#3. Atunci când vei primi darul, transmite-i lui Santa mulțumiri, postând fotografii cu cadoul tău pe redditgifts.

Redditgifts este o nouă modalitate de a răspândi spiritul sărbătorilor de iarnă prin lume. Este o rețea online enormă, pentru a face schimb de daruri, care a început prin contactarea datelor diferitelor persoane prin Internet, în anul 2009. Anul trecut, 89.421 de oameni din diverse țări au participat la Secret Santa 2013. Fondatorul redditgifts este Dan McComas.

Schimbul cadourilor de Crăciun a evoluat într-o acțiune cu mult mai largă, întrucât organizația prestează servicii de schimb de cadouri anul împrejur și acestea sunt gratuite.

Misiunea principală pe care o urmăresc este să aducă mai multă fericire în lume!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente