Cele mai excentrice știri pe #diez din 16 octombrie

IMG_7865
Foto: Un tânăr la ICT Career Orientation

Joi pe #diez nu ați putut citi nici despre Domnica Cemortan, nici despre tânăra de pe lista PSRM sau alt lucru pe care nu trebuie să-l știți, în schimb ați putut vedea știrile de mai jos.

#1. Evenimentul ICT Career Orientation și-a deschis ușile tuturor celor interesați de IT 

ICT Career Orientation este un alt mare eveniment IT, organizat cu scopul ca studenții și cei interesați de domeniu să cunoască mai multe decât se învață în universitate.

#2. 30 de idei ingenioase pentru a-ți face viața mai ușoară 

Nu știi cum să păstrezi un loc liber pe scaun într-o sală arhiplină sau să-ți faci pușculița nu doar plină, dar și atrăgătoare, urmărește ideile din articolul ce urmează.

#3. Cum arată sistemul „bancar” creativ din Chișinău 

Chişinăul este cunoscut ca fiind un oraş verde şi plin de viaţă. Acest lucru este evidenţiat prin clădirile vechi sau de curând construite, parcuri, copaci, spaţiile plantate cu flori, dar şi prin băncile pe care ne aşezăm pentru a admira priveliştea din jurul nostru.

#4. Alina Țaruș, o tânără floristă a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer și are nevoie de ajutor 

Alina Țaruș, este o tânără de 23 de ani din Chișinău care a fost diagnosticată acum o lună cu o formă rară de cancer în cea de-a patra fază a bolii, care este și ultima, care-i afectează sistemul limfatic.

#5. Ministerul Educației a aprobat disciplinele școlare la care elevii vor susține tezele semestriale 

Ministerul Educației a aprobat lista disciplinelor școlare la care elevii din licee, colegii și școlile profesionale urmează să susțină teze semestriale în anul școlar 2014-2015.

#6. 20 de site-uri de unde poți descărca gratuit și legal cărți 

Puțini dintre noi ies din casă cu o carte în geantă, deși le place să citească. Tot mai mulți dintre noi aleg să citească de pe tabletă, pentru că e mai comod și poți păstra câteva sute de cărți odată. Dar de unde să le descarci, dacă nu vrei să le cumperi?

#7. Oleg Brega a strâns cele 2.000 semnături: „Pregătiți-vă să urmăriți dezbaterile electorale” 

La început de octombrie, activistul Oleg Brega se lansa în cursa strângerii semnăturilor și cu speranța să poată participa la cursa electorală. După două săptămâni de stat la km 0, Oleg Brega și echipa care l-a ajutat au strâns semnăturile necesare.

#8. Alunițele din nou vorbesc despre tine 

Alunițele au un rol esențial în dezvăluirea personalității, stării mentale, viitorului și sănătății tale, conform astrologiei chineze. Cunoscând despre localizarea acestora și ce înteles vrea să ne transmită, eventual, am putea preveni eșecurile și fructifica succesul.

#9. Tendințele rochiilor de mireasă pentru anul 2015 de la designerii autohtoni 

Portalul de știri MirNevest.md este în plină pregătire pentru un nou eveniment dedicat tuturor mireselor din capitală și iubitoarelor de modă. Prezentarea rochiilor de nuntă și a ținutelor de seară create de către designerii din Republica Moldova va avea loc în două săptămâni la data de 30 octombrie.

#10. CEC a lansat un spot în care îndeamnă cetățenii să iasă la vot 

Comisia Electorală Centrală a lansat un spot video în care înseamnă cetățenii Republicii Moldova să-și facă vocea auzită și să iasă la vot.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente