Expresul PD va putea fi văzut din nou pe drumurile satelor și orașelor din Moldova

autobuzulmagic
Foto: Expresul PDM PC: PDM

Trei echipe ale Partidului Democrat au urcat la bordul a trei autocare, care au plecat spre nordul, centrul și sudul țării. Primele destinații ale celor trei echipe sunt: Briceni, Șoldănești și Cahul.

„Vom merge la bordul mai multor autocare în sate și orașe pentru a discuta cu oamenii. Am decis să le cerem opinia cetățenilor și acum când suntem în campanie. PDM este partidul care se consultă cu oamenii și vom ține cont de  părerea lor atunci când vom elabora politicile ce țin de soluționarea principalelor probleme pe care le au ei, familiile lor, localitățile lor”, a declarat președintele Parlamentului, Igor Corman și a pornit spre Nord.

Consultarea pe care PDM o realizează la nivel național cu cetățenii, în cadrul întâlnirilor din toate raioanele țării, a fost anunțată de liderul democrat. Marian Lupu a explicat că, în acest mod, formațiunea intenționează să-și verifice programul electoral  – prin consultare directă cu cetățenii, întrebând părerea lor despre măsurile realizate. „Vrem să știm exact ce sarcini pun oamenii în fața viitoarei guvernări. În baza părerilor pe care oamenii ni le vor transmite, noi vom definitiva Platforma electorală care va sta la baza Programului de guvernare”, a declarat președintele PDM.

În următoarele luni,  echipe compuse din experți din diverse domenii, divizate în echipe pe regiuni, vor merge în sate și orașe

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente