(video) Ion Varaniță – un alt candidat independent care vrea să participe la Alegerile din 30 noiembrie

varanita
Foto: Ion Varanița PC: Facebook

Ion Varaniță, persoana care promovează cel mai intens dezvolarea personală în Moldova publicând cărți cu pașii pe care trebuie să-i faci pentru a fi de succes, într-o conferință de presă a anunțat intenția sa de a participa în campania electorală 2014.

Iată ce a scris pe pagina sa de Facebook după conferința de presă:

„Dragi cetățeni ai republicii Moldova, în conferința de presă, am accentuat doar câteva din cele mai dureroase probleme cu care se confruntă societatea. Nimic nu a ajuns la dumneavoastră, deoarece partidele politice care ne guvernează astăzi, nu permit televiziunilor. Referitor la toate articolele în care sunt numit milionar, vreau să fac o corectare, eu am investit foarte mult în activitatea pe care o duc în Moldova, traininguri pentru dezvoltare personală pentru dezvoltarea și motivarea societății și o voi face în continuare, pentru că îmi pasă de prezentul și viitorul copiilor , tinerilor și părinților noștri. Pot să vă spun sigur, astăzi oricine inițiază o afacere în Moldova, datorită sistemului bancar este acuzat la faliment în primul an. Am menționat astăzi că rata de dobîndă a creditelor trebuie să fie maxim 4%, fără gaj terț. Creditele astăzi variază de la 11% pînă la 34%. Desigur că să informez societatea despre aceasta nu le convine nici băncilor, nici guvernării. Unica televiziune care mă poate promova este Facebook. Vă rog implicațivă activ în schimbarea pe care o așteptăm cu toții. Au fost suficienți 23 de ani să ne convingem de guvernarea echipelor de vîrsta a doua. Astăzi Moldova, este o țară tânără, după 23 de ani de independență, e timpul perfect pentru o cultură politică nouă și un sistem politic reprezentat de generație tânără.”

Întreaga conferință o puteți vedea aici:

Începând de astăzi, 10 octombrie, cetățenii orașului Chișinău, cu viză de reședință în Chișinău vor putea să mă susțină prin semnături în următoarele locuri:

1. Havuzul din parcul Ștefan cel Mare
2. Arcul de Triumf (la ceas)
3. În fața la centrul comercial Gemenii
4. În fața monumentului Ștefan cel Mare
5. În fața la centrul comercial Unic
6. În fața Catedralei

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente