(foto) Au demarat lucrările de construcţie a Palatului Justiţiei din Ungheni

064-1024×679
Foto: PC: expresul.com

Palatul Justiţiei din Ungheni va avea şase nivele şi un spaţiu total de circa 4400 m². Edificiul, care va corespunde standardelor europene, iar sălile de judecată vor fi dotate cu echipament modern. Proiectul se va finalizat până în luna aprilie 2016.

Un asemenea proiect este o premieră pentru Moldova și se înscrie în acțiunile de reformare a sistemului justiției, anunță TRM.

„Acest Palat reprezintă un model al reformării și modernizării justiției la nivel local. Credem că va fi o poveste de succes, care va fi preluată și în alte localități”, a declarat ministrul Justiției, Oleg Efrim, la evenimentul prin care s-a dat start lucrărilor de construcție.

PC: expresul.com
PC: expresul.com

„Nu construim instanțe pentru a crea condiții bune judecătorilor. În primul rând, ne dorim ca cetățenii să beneficieze de condiții bune atunci când vin în instanțe”, a spus Mihai Poalelungi, președintele CSJ.

„Palatul Justiţiei este un proiect foarte important pentru orașul Ungheni, pentru cetățenii care vor putea avea acces la o justiție echitabilă și eficientă”, a subliniat primarul orașului Ungheni, Alexandru Ambros.

PC: expresul.com
PC: expresul.com

Pentru construcția edificiului au fost alocați peste 50 de milioane de lei, precizează un comunicat de presă.

PC: expresul.com
PC: expresul.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente