(video) Accident tragic la Ungheni. O persoană a decedat, iar alte două au ajuns la spital

10626780_900791696616288_2103836115513083641_n
Foto: PC: Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI

Accident mortal în apropierea satului Pîrlița, raionul Ungheni. O persoană a decedat, iar alte două persoane au fost internate în spital cu diferite traumatisme.

Echipa de descarcerare din cadrul Unităţii salvatori şi pompieri Ungheni a fost alertată ieri, 13 septembrie, în jurul orei ora 18:30 minute. Intervenția salvatorilor a fost necesară după producerea unui accident de circulație, în apropierea satului Pîrlița, raionul Ungheni.

Un autoturism de model „BMW-520” a derapat de pe traseu, inversându-se. În consecință, un pasager a decedat pe loc şi a rămas blocat în autoturism, iar alt pasager și conducătorul auto, de 27 ani au fost internați în spital cu diferite traumatisme. Salvatorii alertați au venit la fața locului, efectuând lucrări de descarcerare şi extragere a corpului neînsuflețit.

Ulterior, au întreprins acțiuni de tractare a mașinii și de asigurare a pazei anti-incendiare. La locul producerii accidentului rutier au lucrat și reprezentanți ai Inspectoratului Național de Patrulare și ai Serviciului Asistență Medicală de Urgență. Toate circumstanțele sunt cercetate de către autoritățile de drept.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente