Cum puteți ajuta Scuarul Cehov prin câțiva pași simpli?

cehov
Foto: PC: Scuarul Cehov/ Facebook

Din mai multe știri am aflat care este soarta scuarului din fața renumitului Teatru „Cehov”, care sunt inițiativele tinerilor care lucrează la acest proiect. În acest articol, vom afla împreună cum să contribuim la realizarea rapidă a acestor idei.

În primul rând, cu 9 zile în urmă a fost dat startul campaniei colectare de fonduri pentru reamenajare a scuarului. La moment, în pușculița proiectului se numără puțin peste $3000 din cei $15 mii propuși. Mai urmează încă 22 de zile de campanie, iată de ce vă informăm că puteți dona bani online pentru o cauză nobilă. Accesați O viață nouă pentru Scuarul Cehov pentru a vedea cum puteți face acest lucru.

De asemenea, puteți ajuta proiectul prin transferuri bancare la:
„ProCredit Bank” SA
IDNO banca: 1007600059183 B.C. ””ProCredit Bank” SA”
Cod swift: PRCBMD22
cont: 2251163125001498 în MDL
Asociația Obștească Centrul pentru Politici Europene
IDNO/cod fiscal: 1011620003763

A treia posibilitate este de a „apela” la cutiile de donații. Boxele se vor afla în incinta Propaganda Cafe și în Scuarul „Cehov”. Boxa din scuar va fi însoțită de voluntari cu materiale promoționale.

Și nu în ultimul rând, un mare ajutor ar fi promovarea proiectului. Distribuiți toate noutățile și anunțurile despre ce urmează a fi cu soarta Scuarului și cum putem să ajutăm. De asemenea, susțineți proiectul prin prezența voastră la evenimentele organizate la și pentru scuar, întrucât, de obicei, acestea sunt creative și interesante, și aveți parte de o atmosferă calmă. Spuneți-le prietenilor despre inișiativă și, bineînțeles, puteți fi voluntari ai proiectului!

15 mii de dolari sunt o sumă calculată pentru procurarea mobilierului urban și realizarea lucrărilor de reabilitare a spațiului (plombarea trotuarului, curățirea copacilor, schimbarea gazonului).
Atât suma colectată acum, cât și lucrările menționate reprezintă prima etapă a reabilitării acestui scuar: REAMENAJAREA.

Pentru mai multe detalii și noutăți, accesați pagina de Facebook a proiectului și, de asemenea, puteți citi mai multă informație pe blogul lui Victor Chironda, inițiatorul proiectului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente